Один з ресторанів мережі «Menya Musashi» розмістився на вулиці Олеся Гончара в Шевченківському районі Києва, поруч зі станцією метро «Університет».
Оригінальний інтер'єр гармонійно поєднує в собі лофт, сучасний стиль й азіатські елементи декору - пісочно-теракотова колірна гама в оформленні, дизайнерські меблі зі світлого дерева, дерев'яні світильники, цегляне муровання і настінний розпис в японському стилі.
Заклад працює у форматі рамен-шопа. Меню містить понад 10 видів локшини рамен, яку готують за автентичними рецептами.
Гості можуть замовити класичний, чорний, червоний, білий рамен з телятиною, свининою, куркою або морепродуктами на вибір.
Крім цього, у меню «Menya Musashi» можна знайти гедзи з різними начинками, закуски, стартери, салати, основні страви з локшини й рису з різними варіантами додатків, роли, вегетаріанські страви, десерти.
В обідній час діє меню комплексних бізнес-ланчів.
Серед фірмових страв ресторану відзначають:
- гедзи з тріскою і лососем,
- класичний рамен з телятиною кобе,
- червоний рамен зі свининою тясю,
- білий рамен «Musashi» на основі кокосового і коров'ячого молока з додаванням соку лайма, стручкової квасолі, болгарського перцю і кукурудзи,
- чорний рамен з креветками,
- смажену локшину з тунцем і лососем,
- японський рис з качкою й овочами,
- цхемен з куркою дип фрай і гострим соусом.
У карті десертів представлені фірмові ласощі: «Коконат рол» з бісквітним какао у вершковому мусі з кокосовою стружкою, банан темпура з карамельним соусом, брауні з імбирним морозивом, чизкейк з пудрою зеленого чаю.
В обідню пору в ресторані готують комплексні бізнес-ланчі.
У барній карті ресторану представлені українське крафтове пиво, віскі, коктейлі, вина Австралії, Чилі, фірмові сливові білі й червоні вина, а також натуральна кава і кавові мікси, глінтвейни, асортимент чаю, детокс-коктейлі, лимонади, фреші.