У Шевченківському районі Києва, на Великій Васильківській, розмістився один з ресторанів мережі «Menya Musashi».
Заклад працює у форматі рамен-шопа. Тут гостям представлено великий вибір популярних і авторських страв японської кухні.
У ресторані кухарі готують понад 10 видів японської локшини за автентичними рецептами. Меню «Menya Musashi» складається з закусок, салатів, страв з рису і локшини з різними додатками, кількох видів рамена, а також містить традиційні смажені пельмені гедза з різними начинками, роли, вегетаріанські страви, десерти.
У «Menya Musashi» гості можуть замовити класичний, чорний, червоний, білий рамен з телятиною, свининою, куркою або морепродуктами на вибір.
Гедзи в ресторані готують з куркою, качкою, свининою, з тріскою і лососем, з овочами.
Фірмовими позиціями меню вважаються:
- класичний рамен з телятиною кобе,
- червоний рамен зі свининою тясю,
- білий рамен «Musashi» на основі кокосового і коров'ячого молока з додаванням соку лайма, стручкової квасолі, болгарського перцю і кукурудзи,
- чорний рамен з креветками,
- смажена локшина з тунцем і лососем,
- японський рис з качкою й овочами,
- цхемен з куркою дип фрай і гострим соусом.
Для ласунів у ресторані готують ряд фірмових десертів:
- «Коконат рол» з бісквітним какао у вершковому мусі з кокосовою стружкою,
- банан темпура з карамельним соусом,
- брауні з імбирним морозивом,
- чизкейк з пудрою зеленого чаю.
Змістовна барна карта пропонує відвідувачам українське крафтове пиво, віскі, коктейлі, вина Австралії, Чилі, фірмові сливові білі й червоні вина, а також натуральну каву і кавові мікси, глінтвейни, асортимент чаю, детокс-коктейлі, лимонади, фреші.
Затишний інтер'єр ресторану виконаний у сучасному стилі - теплі пісочні відтінки, дизайнерські меблі та оздоблення з натурального дерева, настінний розпис в японському стилі.