«MERHABA» – це ресторан кримсько-татарської кухні, який розмістився в самому центрі Києва, на вулиці Антоновича, недалеко від станції метро «Площа Льва Толстого».
Оригінальний інтер'єр закладу відтворює атмосферу затишного кримського ресторанчика на узбережжі Чорного моря – меблі з ротанга й темних порід дерев, тепла пісочна колірна гама, картини із зображенням кримських пейзажів.
Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні кримськотатарських страв за автентичними й авторськими рецептами. У «MERHABA» представлений великий вибір м'ясних і рибних страв, які готують на відкритому вогні.
З-поміж фірмових позицій меню відзначають:
- салат «MERHABA» з курячим філе, грибами й волоським горіхом,
- хумус,
- мітабаль,
- лагман з домашньою локшиною,
- плов «Байрам»,
- манти з рубаною телятиною, приготовані на пару.
Серед борошняних виробів виділяють:
- сет з янтиків з сиром, бараниною та телятиною,
- хачапурі по-мегрельськи,
- сет чебуреків,
- лаваш.
У десертній карті є традиційне східне частування – пахлава.
Карта напоїв містить фірмову каву по-кримськотатарськи з вершками, а також домашній компот «Хошаф», узвар, айран, фреші.
У барній карті акцент зроблено на чилійських, італійських, грузинських винах, розливному пиві та класичних коктейлях.