У самому центрі Києва, на вулиці Івана Франка, у декількох хвилинах пішки від станції метро «Університет», розмістився м'ясний ресторан «Мнєсо».
З вікон закладу відкривається мальовничий вигляд на Володимирський собор. У закладі обладнані центральний зал для 100 гостей, бенкетний зал з місткістю 50 персон, а також утеплена тераса.
Елегантний інтер'єр закладу виконаний у сучасному стилі — пісочні й графітові відтінки, м'які крісла світло-бірюзового кольору, меблі з натурального дерева, жива зелень.
У меню представлено халяльні страви, які готують на основі популярних європейських, турецьких і українських рецептів. Основний акцент зроблено на стравах, які запікають на мангалі.
До фірмових позицій відносяться:
- теплий салат з ягнятиною,
- каре телятини з гарніром і овочами на лаваші,
- чорний бургер з котлетою з яловичини, солоним огірком, помідором і соусом від шефа,
- дорада з овочами-гриль,
- салат «Цезар» з обсмаженим лососем, свіжим листям салату і пармезаном,
- вершковий чизкейк з ягідним желе,
- шоколадний торт «Антарес» з праліне, карамелізованими горіхами й мусом,
- сирники з шоколадно-медовим соусом.
У барній карті є натуральні лимонади, сік, авторський чай.
Відвідувачам дозволяється приносити алкоголь з собою.