На Подолі в Києві, на вулиці Спаській, гостей зустрічає устричний бар «Mushlya Bar», який входить до мережі закладів з однойменною назвою.
Особливістю бару вважається широкий асортимент свіжих морепродуктів і риби, які представлені перед гостями на вітрині з крихтою льоду. Також фішкою бару є відкрита кухня, де гості можуть спостерігати приготування замовлених страв протягом десяти хвилин.
У меню всі позиції мають фіксовану ціну, яка стартує від одного євро. Гості можуть замовити устриці, креветки, каракатиці, кальмари, восьминоги, а також бургери, сендвічі зі скумбрією й оселедцем, холодні закуски, мідії й раки, попкорн з морепродуктів і плато морепродуктів для компанії.
Серед коронних страв меню бару «Mushlya Bar» відзначають:
- половину лобстера-гриль з картопляними діпами й соусом,
- казанок мідій з теплим багетом у вершковому соусі,
- бургер «Mushlya» з м'ясом,
- сендвіч зі скумбрією-гриль,
- попкорн з креветок,
- гаряче плато морепродуктів з аргентинськими креветками, кальмарами, бебі восьминогами, бебі каракатицями й картопляними діпами.
До послуг гостей два рівні бару з оригінальним інтер'єром у морській тематиці.
Стіни залів прикрашають черепашки, мох і дзеркала.