Магазин-ресторан «Мясторія» зустрічає гостей у середмісті Києва, на Хрещатику.
Ресторан розмістився на шостому поверсі ЦУМу, у фуд-холе. Формат закладу передбачає можливість відвідувачів купити свіже м'ясо вітчизняного виробництва. Серед представленої продукції можна знайти свинину, телятину, яловичину, кролятину, баранину, індичку, курку, перепілок. Крім того, у «Мясторії» можна посмажити вибране м'ясо на грилі.
Крім м'яса, у закладі можна придбати сири, різні копченості, спеції й приправи до м'яса. Гості можуть обрати позиції стейкового й бургер-меню, альтернативні стейки або м'ясні делікатеси, які можна приготувати вдома самостійно, адже до кожної позиції додаються інструкції та поради для правильного приготування страви. У ресторанному меню представлені популярні європейські страви.
Акцент зроблено на величезному асортименті стейків різного ступеня мармуровості. Є унікальний сорт яловичини породи Абердин-Ангус. Також гості можуть замовити готові карпачо, паштети, біфштекси, домашні ковбаски, бургери, люля-кебаб, в'ялене м'ясо, м'ясні роли й супи.
З-поміж фірмових позицій ресторанного меню відзначають:
- медальйони з фуа-гра й грушею,
- куряче філе з овочами-темпура,
- бефстроганов зі стручковою квасолею,
- касероль з бичачих хвостів,
- борщ український з пампушками,
- крем-суп з грибами,
- суп з бичачих хвостів,
- пельмені-фрі,
- камамбер з інжиром,
- мітболи з розмарином.
Особливістю магазину-ресторану «Мясторія» в ЦУМі є наявність власної коптильні. Серед холодильних вітрин є унікальна камера з гімалайською сіллю, де відбувається процес сухого дозрівання стейків. В алкогольній карті великий вибір крафтового пива й усіляких марок вина.