«NAM Vietnamese Cuisine» - це ресторан сучасної в'єтнамської кухні, який розмістився на перетині вулиць Великої Васильківської та Саксаганського в Печерському районі Києва, недалеко від станції метро «Олімпійська».
Заклад займає два рівні, де на першому поверсі міститься бар, а другий поверх займає повноцінний ресторан.
Основу меню складають автентичні в'єтнамські страви, які готують за авторською технологією шеф-кухара Ектора Хіменес-Браво.
Гостям подають в'єтнамські тим-сами, неми, м'ясні й рибні страви в листі лолот, салати, страви «Роу бар» з морепродуктами, всякі варіанти супу «Фо», основні страви з м'ясом, птицею, рибою і морепродуктами в складі, страви з рису, овочів і локшини, страви WOK, десерти та сорбети.
Серед фірмових позицій меню «NAM Vietnamese Cuisine» відзначають:
- тим-сам на пару з креветкою і свининою,
- хрусткий тим-сам з жаб’ячими лапками й бабатом,
- свіжий нем з лобстерами й манго,
- качку в листі бетель на грилі,
- восьминога з фруктовим тар-таром,
- овочевий салат зі смаженим тофу, зеленим манго і папаєю,
- салат з крабом, памелою, тигровими креветками й зеленню зау зам,
- охолоджену океанічну креветку під гострим коктейльним соусом,
- імператорські мариновані гребінці в соусі манго-чилі,
- суп «Фо» від шеф-кухаря з куркою і локшиною,
- м'ясо кроля з ананасовим соусом і хрусткими кокосовими чипсами,
- імператорську качку з локшиною на листі лолот,
- хрусткий сібас з манго-салатом,
- в'єтнамський карі з тигровими креветками,
- крабовий ball-кейк з яєчною локшиною,
- тофу з чилі-бобами, імбиром і листям базиліка,
- паровий рис-жасмин на банановому листі,
- шоколадний мус з маракуєю,
- карамельно-банановим кремом і шоколадним сабле.
Також у барній карті акцент зроблено на оригінальних авторських коктейлях.