NĂM • Modern Vietnamese Cuisine

НАМ
?
Київ, вул. Велика Васильківська 48
?
Все фотографии
NĂM • Modern Vietnamese Cuisine
Київ, вул. Велика Васильківська 48
Київ, вул. Велика Васильківська 48
+38 096 758 5858
Палац спорту
Кухня:  В'єтнамська
Середній чек: 
$$$$
Опис
«NAM Vietnamese Cuisine» - це ресторан сучасної в'єтнамської кухні, який розмістився на перетині вулиць Великої Васильківської та Саксаганського в Печерському районі Києва, недалеко від станції метро «Олімпійська». Заклад займає два рівні, де на першому поверсі міститься бар, а другий поверх займає повноцінний ресторан. Основу меню складають автентичні в'єтнамські страви, які готують за авторською технологією шеф-кухара Ектора Хіменес-Браво. Гостям подають в'єтнамські тим-сами, неми, м'ясні й...

«NAM Vietnamese Cuisine» - це ресторан сучасної в'єтнамської кухні, який розмістився на перетині вулиць Великої Васильківської та Саксаганського в Печерському районі Києва, недалеко від станції метро «Олімпійська».

Заклад займає два рівні, де на першому поверсі міститься бар, а другий поверх займає повноцінний ресторан.

Основу меню складають автентичні в'єтнамські страви, які готують за авторською технологією шеф-кухара Ектора Хіменес-Браво.

Гостям подають в'єтнамські тим-сами, неми, м'ясні й рибні страви в листі лолот, салати, страви «Роу бар» з морепродуктами, всякі варіанти супу «Фо», основні страви з м'ясом, птицею, рибою і морепродуктами в складі, страви з рису, овочів і локшини, страви WOK, десерти та сорбети.

Серед фірмових позицій меню «NAM Vietnamese Cuisine» відзначають:

  • тим-сам на пару з креветкою і свининою,
  • хрусткий тим-сам з жаб’ячими лапками й бабатом,
  • свіжий нем з лобстерами й манго,
  • качку в листі бетель на грилі,
  • восьминога з фруктовим тар-таром,
  • овочевий салат зі смаженим тофу, зеленим манго і папаєю,
  • салат з крабом, памелою, тигровими креветками й зеленню зау зам,
  • охолоджену океанічну креветку під гострим коктейльним соусом,
  • імператорські мариновані гребінці в соусі манго-чилі,
  • суп «Фо» від шеф-кухаря з куркою і локшиною,
  • м'ясо кроля з ананасовим соусом і хрусткими кокосовими чипсами,
  • імператорську качку з локшиною на листі лолот,
  • хрусткий сібас з манго-салатом,
  • в'єтнамський карі з тигровими креветками,
  • крабовий ball-кейк з яєчною локшиною,
  • тофу з чилі-бобами, імбиром і листям базиліка,
  • паровий рис-жасмин на банановому листі,
  • шоколадний мус з маракуєю,
  • карамельно-банановим кремом і шоколадним сабле.
У великій винній карті представлено понад 90 позицій вина з усіх куточків світу.

Також у барній карті акцент зроблено на оригінальних авторських коктейлях.

Сайт: nam.in.ua
Читать статьи о ресторане
Отзывы

Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!