Переглядів: 10216 Час на прочитання: 13 хв
Куди піти у Києві

У час війни зустрічі і святкування з близькими вже не такі, як раніше. Але навіть у такий складний час для особливих подій необхідно знаходити час. Не потрібно відкладати життя на потім!

Кращі банкетні зали Києвa пропонують вигідні умови для святкування. Професійна команда кухарів, декораторів, ведучих допоможе організувати яскраве свято. Tomato.ua розповість про кращі пропозиції для банкетів і ювілеїв від ресторанів Києва. Читайте про Shef, SAXAGANSKY, BeerЖа, Fabius, BARVY, Shelest, AlexGut Grill, 100 років тому вперед, Вілла Віта, Himalaya, GHOST, NĂM, Dniprovska Riviera, Patio, 5 елемент.

Заклади продовжуюють роботу, аби дарувати вам посмішки, аби підтримувати наших мужніх захисників і разом наближати Перемогу!

Красиво та зі смаком: кращі ресторани та локації Києва для вашого банкету

Shef

Shef – атмосферний ресторан, де зустрічаються смак, затишок і незабутні моменти.

Стильні просторі зали, затишна тераса й банкетний зал – у закладі панує ідеальна атмосфера для вашого свята. Команда допоможе організувати захід, підібрати страви з меню, обрати підрядників і т.д. Усе для того, аби влаштувати банкет вашої мрії у форматі невеличкого свята для найближчих, вечірки або ж гучного святкування для великої компанії. У закладі можна відсвяткувати день народження, ювілей або весілля.

Чудове місце для банкету – затишна тераса. Вона створена для того, аби ви могли відсвяткувати важливу подію, насолоджуючись свіжим повітрям і часом з родиною та друзями. Для особливих заходів ресторан Shef також пропонує банкетний зал.

У меню – страви європейської та локальної кухні, які підкорюють сміливими кулінарними рішеннями: вогняними стравами, неймовірними морепродуктами, мотивами манго й улюбленими національними стравами.

Щоп’ятниці та щосуботи в закладі можна послухати живу музику та поспівати в караоке. Вартість святкування банкету – 1200 грн з людини.

SAXAGANSKY

SAXAGANSKY – атмосферний ресторан у центрі столиці з вишуканим інтер’єром і оригінальними стравами італійської кухні. Заклад має цікаві особливості: власний маркет ексклюзивних товарів, натуральна фермерська продукція, широка барна карта, колекція вин і досвідчений сомельє.

У SAXAGANSKY на вас чекає нове авторське меню від зірки «Мастер Шеф» Елеонори Баранової. Тут можна скуштувати Тальятеле в трюфельному соусі з лисичками, Стейк з шотландського лосося, Равіолі з Бурратою, Страчателлою, Пармезаном і соусом Песто та інші вишукані страви.

SAXAGANSKY надає безліч можливостей для проведення свята: спеціальне банкетне меню, жива музика, святкова програма, мобільне планування зали під будь-яке свято, святковий торт, закриття зали або всього закладу, персональний підхід до організації та проведення заходу.

Ресторан ідеально підходить для ювілею, дитячого дня народження або святкування важливої події. Дитяче свято пройде з аніматорами, веселими розвагами, цікавими конкурсами, кулінарними майстер-класами, оригінальною фотозоною та яскравим авторським тортом.

Середній чек на одного гостя – від 1200 грн.

BeerЖа

BeerЖа – сучасний пивний ресторан у стилі лофт, де можна влаштувати незабутнє свято.

Приміщення закладу умовно поділене на 4 зони: основний зал, лаунж зона, бар, подіум. Тут буде комфортно і великим, і маленьким компаніям. Досвідчена команда BeerЖа допоможе організувати ідеальний банкет від 10 до 200 гостей.

Переваги проведення свята в BeerЖа – величезний екран і 14 екранів по периметру, сцена, сучасний зонований звук, гардероб, wi-fi, парковка.

У меню – різноманітні закуски та салати, бургери, піца й паста, основні страви, хоспер, страви для компанії. Рекомендуємо скуштувати Хачапурі по-аджарськи (298 грн), Шашлик зі свинини (299 грн), Оселедець з картоплею та буряковим перфе (199 грн).

Щоп’ятниці та щосуботи з 20:00 в закладі грає жива музика. Ресторан знаходиться в підвальному приміщенні та виконує роль укриття. Завдяки цьому ваше свято буде не лише приємним і комфортним, але й безпечним.

Вартість святкування банкету в закладі – від 1200 грн з особи. Ви також можете скористатися послугою cork fee: від 250 грн за пляшку алкоголю.

Fabius

Fabius – атмосферний ресторан для справжніх поціновувачів заміського відпочинку. Це ідеальне місце для будь-якого свята. У закладі поєдналися власна сироварня та пекарня, вишукані страви з банкетного та авторського меню від шефа, ексклюзивна винна карта, святкова атмосфера й високий рівень сервісу.

Fabius розташувався на Столичному шосе в мальовничому місці серед соснового лісу. Тут на вас чекає стильний сучасний інтер’єр і неймовірний панорамний вид на озеро.

Ресторан пропонує різні локації для камерного або гучного святкування: 3 банкетні зали, панорамну терасу, камінну залу, балкон. У закладі комфортно відпочивати всією сім’єю. Діти весело проведуть час у двоповерховому дитячому будиночку Kids Party Space, про них подбають професійні аніматори та няні.

Професійний банкет-менеджер ресторану допоможе влаштувати незабутнє свято, наповнене щирими емоціями.

Fabius вітає усіх іменинників – до Дня народження заклад дарує знижку -20% на меню у день свята та 6 днів після нього. Орієнтовна вартість святкування – 2000-2500 грн з персони.

Barvy

Barvy – стильний ресторан української кухні та арт-простір у центрі столиці.

Свято в Barvy – це спеціальне банкетне меню, величезні відкриті зали, програма лояльності та індивідуальні пропозиції. Команда досвідчених професіоналів організує захід будь-якої складності для вас, ваших рідних, друзів і близьких, для вашого бізнесу.

Меню складається зі страв сучасної української кухні. На вас чекають традиційні страви за переосмисленими рецептами, авторські страви з дичини та спеціалітети з різних куточків України. Одна з родзинок закладу – контактний бар, який став першою українською лабораторією коктейлю. В авторській барній карті – напої з українським акцентом.

У ресторані можна відсвяткувати день народження чи іншу особливу подію. Ви можете замовити подію під ключ – ресторан візьме всі турботи на себе й організує цікаву програму. А ви лише будете насолоджуватися святом.

Вартість святкування – від 1200 грн з людини.

Shelest

Shelest – сучасна стильна зона відпочинку в оточенні природи, яка заряджає, надихає та допомагає розслабитися.

Проведення банкету в Shelest – ідеальне рішення. Весілля, день народження, ювілей або інша особлива подія – заклад пропонує різноманітні банкетні пропозиції. Погода ще дозволяє святкувати на літній терасі – затишне свято гарантоване.

Ви можете орендувати ресторан або паб банкетну кімнату або зону біля води, а потім залишитися з коханою людиною або з рідними у комфортному будиночку в оточенні лісу й тиші.

У закладі зібрана улюблена кухня з різних куточків світу. В основному меню є все від закусок до десертів, для маленьких гостей – адаптоване дитяче меню. Яскраві позиції – М’ясна тарілка з ребрами, ковбасками, шашликом і суосами (2100 грн), Курча Табака (430 грн), Салат з вугрем та рукколою (410 грн), Дорадо з овочами (490 грн).

AlexGut Grill

AlexGut Grill – чудове місце для святкування ювілею в Києві, дня народження або іншої важливої події. Це затишний ресторан всього в кілометрі від Вокзальної.

Хочете чогось особливого? Команда досвідчених професіоналів допоможе організувати банкет у ресторані на вищому рівні.

Родзинка AlexGut Grill – великий відкритий мангал, на якому готують м’ясо та овочі. Завдяки цьому страви соковиті, ніжні та мають неймовірний аромат. У меню – стейки, бургери, піца та паста, основні страви, салати, закуски, страви для компанії та великий вибір напоїв.

Якщо ви вирішили замовити банкет в ресторані, неодмінно спробуйте найсвіжіше м’ясо на відкритому вогні: стегно курки/індички в класичному маринаді (185/230 грн), ошийок свинячий на грилі (225 грн), ребра у соусі Барбекю з кукурудзою гриль (295 грн).

У барній карті – вина з усього світу, міцний алкоголь, коктейлі, ігристе, сидр, пиво на розлив, безалкогольні напої.

Заклад завжди готовий на лояльні умови. Вартість банкету – від 500 грн з особи, з урахуванням аперитиву.

100 років тому вперед

100 років тому вперед – принципова нова форма української кухні – із неймовірними рецептами, переосмисленими традиціями та власними суперфудами. У закладі поєднали українську гастрономічну спадщину та сучасні кулінарні техніки, аби створити нову українську кухню без стереотипів.

100 років тому вперед – атмосферний ресторан для банкету. На першому поверсі розташувалася затишна банкетна зала, яка створена для того, щоб насолодитися смаком України у великій компанії друзів, родини, колег або знайомих.

Червона зала – магічна локація для приватної вечірки. Це ідеальне місце для невеликого весілля, ювілею або дня народження.

У меню – дивовижні страви з різних регіонів: Форель з кулішем на новий лад – Карпатські річки (195 грн), Закуска з маковим сиром, сливою кімчі та піною з селери (105 грн), Салат з фіолетовою капустою, печена айва, ягоди бузини, буженина або ніжна індичка за бажанням – з думкою про Володимира Винниченка (175 грн).

Вілла Віта

Вілла Віта – чудова можливість перетворити особливий день на казку. Тут на вас чекає чарівна доглянута паркова територія, вишукані страви європейської, української та східної кухні. Заклад допоможе влаштувати незабутній банкет в Києві.

У Вілла Віта можна влаштувати весілля, про яке ви мріяли все життя. нареченим запропонують зону для виїзної церемонії, романтичні фотозони, будиночки для гостей. Захисники із ЗСУ можуть замовити банкет зі знижкою.

У меню – брускети, салати за закуски, вареники, чебуреки, хачапурі, саджі гарячі закуски та пательні, шашлики та люля-кебаб, риба, печена картопля, східні пухкі пироги.

Цікаві страви – Соковитий люля-кебаб зі свинини та телятини (172 грн), Садж з мяса та овочів для несором’язливих чоловіків (2450 грн), Салат А-ля шуба (169 грн), Пательня тигрових креветок з мідіями у вершковому соусі (455 грн).

Ви можете замовити банкетний зал у Києві на необхідну кількість гостей (від 10 до 200).

Himalaya

Himalaya – колоритний ресторан індійської кухні, який працює з 1997 року. Створений індійцями, готують індійці.

Himalaya – кращий ресторан для вашого банкету в індійському стилі. Концепція, інтер’єр, кухня, меню, усі деталі – тут все про Індію.

У меню – салати, гарячі закуски, супи, основні страви, рис, індійський хліб з тандуру. Шик Кебаб (226 грн) – рублена баранина, запечена в тандурі, Мадрас Карі (246 грн) – шматочки курячого філе в традиційному соусі «Карі», Матана Допяза (295 грн) – баранина з цибулею та болгарським перцем в гострому соусі, Баттер Сіфуд (348 грн) – королівські креветки, мідії, бейбі восьминіжки в горіхово-томатному соусі з додаванням кокосового молока та лайму.

Оригінальний і незабутній банкет у Києві – чудовий формат святкування дня народження, весілля або іншої особливої події.

GHOST

GHOST – ресторан приємних гастрономічних моментів, який розташувався на Олімпійському стадіоні. Інтер’єр закладу оформлений у стилі модернізм, який нагадує про безсмертні досягнення великих людей. На гостей чекають панорамні вікна, унікальні мозаїки, авторські страви, напої, оригінальна подача та нетривіальні кальяни. Заклад допоможе втілити у життя ваші ідеї та бездоганно провести особливу подію.

Ресторан гарантує найвищу якість організації банкетів, конференцій, різноманітних івентів і свят. Його головні переваги – простора сцена для виступів, центральна локація та зручна парковка, мультимедійний екран, меню для банкетів під ключ. У GHOST представлені кухні Азії, Європи, Грузії, України. Це цікаві поєднання у свіжому креативному виконанні. Родзинка закладу – ексклюзивна піца-піч, яких усього 4 в світі. А також – Тосканський гриль, який переносить неймовірні італійські традиції у приготування страв. Вартість святкування банкету – від 1200 грн з особи.

NĂM

NĂM – ресторан в’єтнамської кухні в Києві. Це історія, легенда, страви та інтер’єр. Родзинки дизайну – неймовірно гарна фреска та старовинні двері родом із В’єтнамського Палацу, яким уже більше 300 років. Ці деталі неодмінно сподобаються поціновувачам антикваріату. У NĂM цінують життя в моменті. Заклад створено, щоб зробити життя суцільною насолодою. А особливо, у святкові та важливі дні.

Свято відбудеться у чарівній тропічній віллі з гастрономічними шедеврами від Ектора-Хіменеса Браво. Ресторан зберіг рецепти традиційних страв. Тут можна скуштувати фірмовий фо, качку по-пекінськи, дім сами, неми, які знайомлять із справжнім В’єтнамом. Одна з особливостей кухні – єдиний в Україні газовий wok, який дозволяє максимально розкрити смак страв. Відокремлений зал на другому поверсі – чудове місце для камерних атмосферних подій або welcome-зона для приватних чи корпоративних заходів. Банкетний зал вміщує до 50 осіб. Вартість проведення банкету – від 2000 грн з особи.

Dniprovska Riviera

Dniprovska Riviera – чудове місце для проведення банкетів і ювілеїв. Це просторий сучасний комплекс з великою територією. Ресторан має безліч переваг: панорамний вид на Дніпро, просторі зали, спеціальні та лояльні умови для банкетів. На вас чекає святкова приємна атмосфера, продуманий стильний дизайн.

На першому поверсі закладу розташувався зал, розрахований на 60 осіб. Тут також розмістилася гарна тераса, з якої відкривається неймовірний краєвид. На другому поверсі можна розмістити до 170 осіб. Особливість цього залу – можливість встановлення сцени. Якщо вам більше до вподоби камерні заходи – чудовим варіантом стане пантон на воді на 40 гостей. Родзинка Dniprovska Riviera – власний концерт-хол на воді. Це багатофункціональна локація, яка ідеально підходить для великої кількості людей – тут можна розмістити до 250 гостей. Вартість святкування банкету в ресторані – від 1000 грн з особи.

Patio

Patio – ресторан грузинської кухні, який розташувався на Лівому березі Києва. Інтер’єр закладу оформлений у сучасному стилі, який дозволить гостям розслабитися та отримати максимум задоволення від трапези. У ресторані можна влаштувати велике святкування до 120 гостей та камерне застілля. Ви може святкувати на літний терасі або ж у залах закладу.

У меню Patio представлені традиційні грузинські страви та європейські страви, приправлені ноткою Грузії. За кухню відповідає тандем досвіду та молодості – досвідчений шеф Віра Перепеченко та молодий, амбітний су-шеф Лаша Авазашвілі. Яскраві позиції меню – Салат із запечених овочів з горіховою пастою та грінками (185 грн), Хінкалі з вишнею (25 грн) та Шашлик курячий в апельсиновому маринаді (139 грн/100 г). Дізнатися ціну банкетного залу в інших закладах можна в адміністратора ресторану.

5 елемент

5 елемент – спортивний комплекс у Подільскому районі Києва. На його території розташований 2-рівневий просторий ресторан. Це панорамні вікна, з яких відкривається краєвид на потопаючу в зелені літню терасу, та прозора стеля, яка наповнює простір світлом. На білосніжній мармуровій підлозі залу гарно грають сонячні промені.

За кухню відповідає шеф-кухар Тарас Кирилюк. Родзинка закладу – правильна та здорова їжа з ефектною подачею. Тут можна влаштувати не лише яскравий, але й корисний для здоров’я банкет. У закладі 5 елемент велику увагу приділяють якості продуктів, їх корисним властивостям і правильному приготуванню. Тут є основне, сезонне, фітнес-меню, винний, фітнес та фітобар. Яскраві позиції – Карпачо з лососем та пармезаном (393 грн), Салат із тунцем і соусом карі-кунжут (355 грн), Чилі кон карне з тефтелями з яловичини (235 грн). Детальну інформацію стосовно банкету можна дізнатися у метрдотеля ресторану.

Банкетні зали закладів Києва і ресторани допоможуть втілити всі ваші ідеї в життя та влаштувати атмосферну подію.

FAQ

У Києві є багато ресторанів, які пропонують варіанти для Дня народження, весілля, ювілеїв та інших подій. Деякі з найкращих ресторанів для таких заходів включають Shef, BeerЖа, Барви, SAXAGANSKY, BARVY, Fabius, Shelest, AlexGut Grill, 100 років тому вперед, Вілла Віта, Himalaya, GHOST, NĂM, Dniprovska Riviera, Patio, 5 елемент. Кожен із цих ресторанів має свої особливі пропозиції, розмаїття меню та атмосферу.

У ресторані AlexGut Grill середній чек на людину – від 500 грн. Вілла Віта пропонує організувати камерне весілля на 15 осіб під ключ за 15000 грн. Ресторани BeerЖа, Barvy, SAXAGANSKY, Shef допоможуть організувати банкет вартістю від 1200 грн з гостя.

Допомога при складанні банкетного меню від адміністратора — звичайна практика. Більшість ресторанів пропонують скласти банкетне меню меню відповідно до ваших смакових уподобань. Перед бронюванням рекомендуємо зв’язатися з рестораном і приїхати на локацію або ж обговорити ваші бажання щодо меню за телефоном. Заклад запропонує вам різні варіанти страв, допоможе підібрати страви для особливих дієт (вегетаріанська, безглютенова тощо), врахувати будь-які інші обмеження та скласти індивідуальне меню.

На вас чекає неймовірна атмосфера, природа та високий рівень сервісу у комплексах Вілла Віта, Shelest, Dniprovska Riviera, 5 елемент, Fabius.

Більшість ресторанів у Києві приймають бронювання залів або столиків на День народження, ювілей чи іншу особливу подію. Найкращий спосіб забронювати захід у ресторані — зв’язатися з ним безпосередньо. Зробити запит на бронювання можна за телефоном, на сайті або в соціальних мережах. Рекомендуємо робити бронювання завчасно, аби бути впевненим у тому, що в потрібний вам час і дату є вільні місця.

Послуги, які надаються в рамках святкування, можуть варіюватися залежно від ресторану та пакета, який ви оберете. Деякі загальні послуги, які можуть бути доступні, включають:

  • Резервоване приміщення для весілля, ювілею, випускного, Дня народження чи іншого заходу;
  • Спеціально підібране меню або можливість налаштування меню;
  • Обслуговування персоналом ресторану;
  • Декорації та оформлення заходу;
  • Музичні або розважальні виступи;
  • Парковка для гостей;
  • Координатор події, який допоможе вам в організації заходу.
  • Також додатково можна замовити послуги фотографа, відеографа, DJ тощо.

Досвідчена команда допоможе організувати ваш івент на вищому рівні.

У Києві є безліч ресторанів з банкетними залами різного формату. Кількість гостей, яку можна запросити на свято, залежить від розміру простору ресторану та його можливостей. Більшість закладів можуть вмістити від декількох десятків до сотень гостей. Під час бронювання заходу важливо уточнити максимальну кількість гостей, яку може прийняти обраний вами ресторан.

Більшість ресторанів мають власний бар та алкогольне меню, яке можна включити в пакет заходу. Часто ресторани не дозволяють принести власну алкогольну продукцію. Гостям пропонують знижки або іноді навіть безліміт на алкогольні напої. Багато закладів Києва пропонують послугу cork fee. Це спецпропозиція на алкоголь, яка дозволяє принести свої напої та заощадити бюджет. Варто уточнити цей нюанс під час бронювання заходу, оскільки політика може відрізнятися в різних закладах.

Допомога в організації святкової програми включає безліч різноманітних послуг. Деякі ресторани можуть надати додаткову технічну апаратуру, таку як звукова система або відеопроектор, за додаткову плату. Якщо вам потрібні такі послуги, рекомендується уточнити цю можливість під час бронювання та обговорити вартість оренди техніки.

Влаштували банкет у ресторані — задонать на ЗСУ!??

Головна фотографія: Pexels.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 4.3 / 5. Кількість оцінок: 6

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все