На Подолі в Києві, на вулиці Петра Сагайдачного, розмістився сифуд-бар «Naprosecco».
Тут гостям представлено лаконічне меню, засноване на морепродуктах. У закладі можна замовити устриці, атлантичні креветки, чорноморські мідії, лангустини, а також скрембли й бургери. Родзинкою бару вважається відкрита кухня, де перед очима відвідувачів готують замовлені страви.
Серед фірмових позицій меню відзначають:
бургер «Surf 'n' turf» з котлетою і креветками,
вега-бургер з мідіями й соусом «Дор ...
На Подолі в Києві, на вулиці Петра Сагайдачного, розмістився сифуд-бар «Naprosecco».
Тут гостям представлено лаконічне меню, засноване на морепродуктах. У закладі можна замовити устриці, атлантичні креветки, чорноморські мідії, лангустини, а також скрембли й бургери. Родзинкою бару вважається відкрита кухня, де перед очима відвідувачів готують замовлені страви.
Серед фірмових позицій меню відзначають:
- бургер «Surf 'n' turf» з котлетою і креветками,
- вега-бургер з мідіями й соусом «Дор Блю»,
- конверт мідій,
- скрембл з лососем на тості з картоплею, салатом коул слоу і зеленню.
Просторий зал ресторану виконаний у стилі лофт - пісочні, коричневі й графітові відтінки, лаконічні меблі та оздоблення зі світлих порід дерев, цегляне муровання стін, метал і бетон в оформленні.