«Negorkiy» - це ресторан-бар, який розмістився на вулиці Антоновича в центрі Києва.
Заклад займає два поверхи в житловому комплексі «New York Concept House» і включає просторі зали з відкритою кухнею і літню веранду на другому рівні. Респектабельний інтер'єр ресторану-бару дизайнери витримали в стилі архітектури Великого Яблука - насичені коричневі відтінки, цегляне муровання стін, яскраві крісла й м'які дивани блакитного кольору, панорамні вікна. У закладі лунає фонова музика в стилі джаз.
Основу меню складають популярні страви американської, європейської та паназіатської кухонь. Акцент зроблено на стравах з хоспер-меню, американських стейках з мармурової яловичини й позиціях, у складі яких морепродукти.
У хоспері запікають стейки «Рибай», «Нью-Йорк», «Т-боу», філе міньйон, вирізку ягняти, восьминога, креветки, дикого лосося «Label Rouge».
Гості можуть замовити салати, холодні й гарячі закуски, супи, основні страви з м'яса, птиці, риби й морепродуктів, страви вок меню, гарніри, десерти.
Серед фірмових страв ресторану-бару відзначають:
- карпачо з дикого лосося з грейпфрутовим соусом, морських гребінців з кремом із зеленого горошку і ванільним соусом,
- салат з восьминогом і авокадо,
- суп «Том Ям»,
- карамелізованого лосося в кунжуті з грибами шіїтаке і базиліковим соусом,
- качину грудку з карамелізованими яблуками чилі й ожинним соусом,
- медальйони зі свинини в беконі з картоплею «Пуа-сон»,
- шоколадну пана-коту
- чилі з обліпиховим джемом.
У барній карті гості знайдуть великий вибір класичних коктейлів і асортимент міцного алкоголю.