Недалеко від станції метро «Олімпійська» в самому центрі Києва, на вулиці Великій Васильківській, розмістився ресторан «Not Only Fish».
У розпорядженні гостей дворівневий заклад з просторими залами. На першому поверсі є місце для виступу ді-джеїв і майданчик для танців. Інтер'єр ресторану витриманий у стилі модерн - теплі коричневі відтінки, м'які велюрові крісла, меблі та оздоблення з натурального дерева, оригінальні ковані люстри, які нагадують орбіти й планети. Уздовж однієї зі стін на першому поверсі до уваги гостей представлена значна винна колекція з напоями зі Старого і Нового Світу.
Особливістю другого рівня вважається панорамні вікна й відкритий суші-бар. Спеціально для проведення приватних зустрічей, бізнес-переговорів та презентація обладнаний окремий зал, місткістю 10 персон.
Основу меню складають страви японської, китайської, перуанської кухонь в авторській інтерпретації шеф-кухаря. Гостям подають севіче, тар-тари, традиційні сашимі й сашимі в новому стилі, суші, гункани, класичні та теплі роли, устриці, холодні й гарячі закуски, салати, супи, страви зі свіжої риби й морепродуктів на льоду, рибні та м'ясні страви, стейки, овочі, десерти.
До фірмових страв закладу відносяться:
- морський язик з соусом «Юдзу»,
- місо-суп з грибами шіїтаке і фуа-гра,
- сашимі з лосося,
- морський гребінець з фуа-гра і трюфелем,
- фірмовий рол з крабом і лососем,
- рол темпура з вугром, лососем і соусом «Манго де Тигре»,
- карпачо з яловичини з соусом «Ворчестер»,
- теплий салат з овочами-гриль і чіпсами з ізраїльської картоплі,
- салат з тунцем татакі й соусом «Мацухиса»,
- локшина з качиною грудкою і соусом «Хайсін»,
- чорна тріска «Ден Місо Кудзу»,
- качка у пекінському стилі,
- мус з маракуї з сорбетом з кумквата.
У теплу пору року при закладі відкрита літня тераса.