На вулиці Шовковичній у Печерському районі Києва, недалеко від станції метро «Хрещатик», розмістився ресторан «Now».
У розпорядженні гостей затишний основний зал з місткістю 45 персон, а також бенкетна віп-кімната на нижньому рівні, розрахована на двадцять запрошених і прикрашена стіною з живого моху.
У теплу пору року працює відкритий літній майданчик, де можна покурити ароматний кальян. Яскравий інтер'єр закладу витриманий у стилі модерн - соковиті м'ятні й фіолетові відтінки, тепла коричнева колірна гама, стіни, прикрашені тканинним полотном з квітковим декором, дизайнерський розпис панелей, меблі та оздоблення з натурального дерева, справжній камін і букети живих квітів.
Спеціально для маленьких відвідувачів обладнана окрема дитяча кімната з великим плазмовим телевізором і грифельною дошкою для малювання та ігор.
Основу меню складають популярні страви сучасної європейської кухні з авторськими нотками, в основі яких свіжі й натуральні продукти локального походження.
Гості можуть замовити холодні й гарячі закуски, салати, бургери, супи, основні страви з м'яса і риби, морепродукти, гарніри, соуси, десерти. М'ясо в закладі готують за технологією су-вид, а котлети для бургерів обсмажують на грилі.
До фірмових позицій меню ресторану відносяться:
- запечений авокадо з мікс-салатом під соусом «Лемонграс» і моцарелою,
- тартар з лосося зі свіжим авокадо,
- салат з морепродуктами й гострим дресингом,
- судак з хумусом під соусом «Верж»,
- чорноморські рапани у вершковому соусі з цибулею порей,
- гострий тако з рваною яловичиною і квасолею,
- свинячі ребра в томатному соусі з перцем чилі,
- медальйони з щуки з кіноа і м'ятним соусом,
- скумбрія з рисовою локшиною і чукою,
- чорний бургер «Black Burger» з яловичиною і беконом,
- пряна чорноморська юшка зі свіжою м'ятою і перцем чилі,
- гаспачо з тартаром і солоною креветкою,
- десерт «Анна Павлова».
Для любителів ароматних димних кальянів розроблена тютюнова карта.