Ресторанно-готельний комплекс «Опалковий замок» розкинувся на Великій окружній дорозі поруч з Софіївською Борщагівкою.
У розпорядженні гостей готельні номери, конференц-сервіс для корпоративних заходів, а також польська ресторація, яка включає просторий основний і бенкетний зали. У теплу пору року працює літня тераса і крита веранда.
Кухарі ресторації готують для гостей традиційні страви польської кухні. У меню представлені холодні й гарячі закуски, салати, супи, гарячі рибні та м'ясні страви,...
Ресторанно-готельний комплекс «Опалковий замок» розкинувся на Великій окружній дорозі поруч з Софіївською Борщагівкою.
У розпорядженні гостей готельні номери, конференц-сервіс для корпоративних заходів, а також польська ресторація, яка включає просторий основний і бенкетний зали. У теплу пору року працює літня тераса і крита веранда.
Кухарі ресторації готують для гостей традиційні страви польської кухні. У меню представлені холодні й гарячі закуски, салати, супи, гарячі рибні та м'ясні страви, страви на сковороді, гарніри, пироги та вареники, млинці з різними начинками, страви, які готують на мангалі, десерти.
Серед фірмових позицій відзначають:
- карпачо з яловичини з в'яленими помідорами,
- салат «Вавельський» зі смаженими кальмарами, бебі восьминогом, морським гребінцем і соусом «Абат»,
- салат «По-любельськи» з телятиною, перепелиним яйцем і томатами чері,
- тушковану квашену капусту «Бігос по-старопольски» з чорносливом, м'ясом і копченостями,
- суп-пюре з білих грибів на вершковій основі,
- журек з беконом, курячою шинкою і копченою домашньою ковбасою,
- стейк «Балтика» з сьомги на грилі з картоплею і соусом «Тар-Тар»,
- коропа «По-польськи» з соусом зі смажених грибів,
- стейк з телятини в перцевому соусі,
- запечений свинячий ошийок «Карчек» під соусом з білих грибів,
- гуляш з телятини з овочами в томатній сальсі,
- сирник «По-краковськи» з родзинками.