Ресторан грузинської кухні «Ой, мамо. Це Було в Тбілісі» розмістився в самому центрі Києва, на вулиці Саксаганського, за кілька кроків від станцій метро «Університет» і «Площа Льва Толстого».
У розпорядженні гостей закладу просторий основний зал і два більш затишні зали. Дизайнерський інтер'єр ресторану відтворює атмосферу затишного тбіліського дворика з автентичним декором: бежеві, сірі й бірюзові відтінки, оригінальні люстри з живих рослин, стіни з цегли та карта Грузії. Гості можуть розташуватися в м'яких кріслах за невеликими столиками, на диванах для компаній, а також зайняти місце біля вікна.
У меню представлені як традиційні, так і авторські страви грузинської кулінарії. Гості можуть замовити холодні закуски як аперитив, а також різноманітні салати, супи, гарячі страви та гарніри.
Фірмовими стравами меню ресторану вважаються:
- соління бабусі Надуші,
- вегетаріанське саціві «Бажа»,
- салат «Мегрулі» з м'ятними сирними кульками,
- Тбіліський салат з томатами, шпинатом, смаженими кабачками в соусі ткемалі,
- чахохбілі,
- суп «Харчо»,
- купати сухумські зі свинини, телятини з зернами граната,
- суп «Бозбаші» з бараниною, томатами й смаженими баклажанами,
- салат «Марані» з курячим філе, помідорами, зеленою цибулею і сванським соусом,
- саціві з курячим філе в горіховому соусі,
- «Справжній Джигіт» з бичачими яйцями, запеченими з печерицями у вершковому соусі.