Ресторан національної кухні «Пан ГарбузиК» зустрічає своїх гостей на вулиці Костянтинівській у Подільському районі Києва.
Колоритний інтер'єр відтворює атмосферу перебування в сільській української хаті - світлі вибілені стіни, масивні меблі та оздоблення з темних порід дерев, вишиванки й рушники, плетені паркани, що розділяють затишні їдальні.
У меню відвідувачі знайдуть великий вибір популярних страв української кухні, які тут готують за домашніми й старовинними рецептами.
Гості можуть покуштувати холодних і гарячих закусок, овочевих, рибних та м'ясних салатів, перших страв, основних страв зі свинини, кролика, баранини, яловичини, риби, а також млинців, дерунів, гарнірів, столичних і парових вареників, полтавських галушків, солодкої випічки й десертів.
Серед фірмових страв ресторану відзначають:
- салат з лососем і яйцем пашот,
- салат від шефа з шинкою, куркою і маринованими грибами,
- український борщ з ребрами зі свинини,
- стейк із сьомги з овочевим салатом і вершковим соусом з червоної ікри,
- кролика під сметанно-горіховим соусом,
- качку під вишнево-яблучним соусом,
- баранину з овочами,
- стейк з телятини з овочами-гриль,
- деруни з білими грибами та цибулею,
- млинці з лососем та крем-сиром,
- столичні вареники з м'ясом,
- вареники з чорницею,
- сирники та домашнього сиру зі сметаною.