Головна / Ресторани / Panna Pasticceria
5

Ресторан Panna Pasticceria (Панна Пастічеріа)

Panna Pasticceria
5
Київ, вул. Велика Житомирська 6/11
Київ, вул. Велика Житомирська 6/11 
Опис

Недалеко від Андріївського узвозу та станції метро «Золоті Ворота», на Великій Житомирській, розмістився ресторан італійської кухні «Panna Pasticceria».

Головною особливістю закладу є той факт, що всі страви в ресторані готують з натуральних італійських продуктів італійські кухарі, використовуючи при цьому італійське обладнання.

У «Panna Pasticceria» три концептуальні напрямки – пастичерія, остерія і джелатерія, кожен з яких очолює окремий шеф-кухар.

У ранковий час гос...

Недалеко від Андріївського узвозу та станції метро «Золоті Ворота», на Великій Житомирській, розмістився ресторан італійської кухні «Panna Pasticceria».

Головною особливістю закладу є той факт, що всі страви в ресторані готують з натуральних італійських продуктів італійські кухарі, використовуючи при цьому італійське обладнання.

У «Panna Pasticceria» три концептуальні напрямки – пастичерія, остерія і джелатерія, кожен з яких очолює окремий шеф-кухар.

У ранковий час гостям подають комплексні сніданки, серед яких виділяють запечену гранолу з вівсяних пластівців, горіхів і сухофруктів з медом і ягодами, яйце-пашот на теплому італійському хлібі фокача з ковбасками під томатним соусом, італійський сніданок Delizioso, італійські оладки фрітеле з джелато на паличці.

В основі меню всякі салати, закуски, супи й пасти, а також фірмове джелато й великий вибір десертів.

До фірмових страв меню відносять:

  • салат «Пера» з маринованої грушею, сиром Горгондзола, руколою і волоськими горіхами, заправлений малиновим оцтом,
  • смажені у фритюрі кальмари з помідорами чері й базиліком,
  • сицилійські рисові кульки «Аранчині», фаршировані вершковим соусом «Бешамель» і м'ясним соусом «Болоньєзе»,
  • фокачу з грушею і сиром таледжіо,
  • різото з капустою і Горгондзолою,
  • нутовий крем-суп з тигровими креветками,
  • домашні равіолі зі шпинатом, рікотою, шавлією і мускатним горіхом,
  • спагеті «Карбонара» за традиційним римським рецептом.
У десертній карті представлено близько двох десятків різновидів джелато і п'ять варіантів сорбетів.

Усього в двох вітринах гостям представлено близько 80 різних десертів, серед яких крім фірмових джелато і сорбетів є:

  • тістечка,
  • торти,
  • еклери,
  • печиво,
  • десерти в склянках,
  • макаруни з класичними й незвичайними смаками,
  • шоколадні цукерки,
  • мармелад ручної роботи,
  • традиційні італійські трубочки «Канолі» з усякими начинками,
Також у меню э випічка та фірмові ласощі від шефа:

  • пана-кота з натуральною ваніллю, фруктово-ягідним соусом і свіжими ягодами,
  • джелато «Відро Щастя»,
  • джелато-трюфель з рідким шоколадом «Тартуфо».
В алкогольній карті акцент зроблено на італійських винах.

У розпорядженні гостей ресторану два зали «Сицилія» і «Мілан», які витримані в нейтральних сірих і пісочних відтінках з декором з натурального дерева, а також літня тераса.

Меню
Дій!
Ресторан Panna Pasticceria (Панна Пастічеріа)
Київ, вул. Велика Житомирська 6/11
Заклади поруч
Заклади з акціями
Схожі заклади
Схожі заклади
4.5
Київ, Дніпровська набережна 25 Ж
4.5
Київ, вул. Леваневського 2а (Індустріальний міст)
Заклади поруч