У самому серці Києва, на Хрещатику, стоїть готель «Дніпро», дванадцятий поверх якого займає вишуканий ресторан «Панорама Клаб».
Тут гостям подають вишукані авторські страви європейської, середземноморської, української кухонь.
У меню представлений великий асортимент салатів, холодних закусок, основних і гарячих страв, пасти й борошняних виробів.
З-поміж фірмових страв меню ресторану «Панорама Клаб» відзначають:
- салат з сьомги, руколи й гуакамоле,
- салат «Тисяча островів» з чорними, тигровими креветками, морським гребінцем, філе кальмарів і з мідіями,
- терін з фуа-гра,
- суп-крем з крабів,
- тигрових креветок по-сенегальски,
- ескалоп з фуа-гра з яблуками по-французьки,
- лосось по-тайськи,
- стейк із сьомги,
- телятину, фаршировану вишнею,
- качину ніжку «Конфі»,
- кролика, фаршированого білими грибами, ананасами і яблуками,
- пасту з лососем і морепродуктами «Дімаре».
У спеціальній винній шафі при оптимальній температурі в ресторані зберігається колекція вишуканих італійських, французьких, німецьких вин, підібрати які допомагає професійний сомельє.
Інтер'єр закладу оформлений у світлих пастельних відтінках і витриманий у середземноморському стилі. З панорамних вікон ресторану відкривається мальовничий краєвид на головні визначні пам'ятки столиці.