«Papa Niko» - це ресторан грузинської кухні, який розмістився на Голосіївському проспекті в Києві.
Заклад стоїть недалеко від станції метро «Васильківська» і «Виставковий центр». Гордістю ресторану вважається спеціальний лавовий гриль, за допомогою якого на живому вогні готують шашлики, м'ясні делікатеси, овочі.
Також гості можуть замовити холодні закуски, салати, перші й другі страви, хінкалі, борошняні вироби, гарніри, соуси та десерти. На живому вогнів в ресторані запікають стейк із сьомги, скумбрію, м'ясне асорті «Бомба-гриль» для компанії гостей, курячий стейк, шашлик зі свинини, телятини, баранини, стейк Рибай, люля-кебаб з телятини й свинини, з баранини, шашлик з білого амура, картоплю з салом, сир Борек.
До фірмових позицій меню «Papa Niko» також відносяться:
- салат зі смаженим сиром сулугуні й виноградом,
- теплий салат з телятиною, баклажанами й томатами чері,
- салат «Батумі» з лососем, цукіні, мідіями, томатами, сиром фета і медово-гірчичним соусом,
- суп «Харчо» з телятиною й овочами,
- роли з філе «Маранелло» під вершковим соусом і сиром пармезан,
- чахохбілі,
- чкмерулі,
- телятина «Цариця Тамара», запечена з печерицями та вершками,
- долма з телятиною у виноградному листі з соусом «Мацоні»,
- баранина «Чакапулі», тушкована цибулею, кінзою, тархуном і спеціями,
- хачапурі по-царськи,
- хінкалі з бараниною,
- сирний десерт «Ніжність».
Окремо відвідувачам представлена винна карта, де є домашні вина і фірмова чача.
Також гості можуть замовити білі й червоні вина України, Грузії, Франції, Італії, Аргентини та Чилі.