«Папа Кухар» – це ресторан-бодега, де гостям представлені оригінальні авторські страви й асортимент європейських і українських вин.
Заклад розмістився на вулиці Олеся Гончара в Шевченківському районі Києва.
Затишний інтер'єр відтворює домашню атмосферу – оздоба з натурального дерева, м'які дивани та крісла, декоративна штукатурка, картини з пейзажами на стінах, полиці з різними сувенірами, книгами й посудом, велика кількість живої зелені.
У меню гостям представлені популярні страви бессарабської та середземноморської кухонь в авторській подачі шеф-кухаря.
Основний акцент зроблено на стравах з локальної риби й морепродуктів.
Головною особливістю кухні ресторану є незвичайні комбінації різних продуктів і їх текстур.
У ранковий час гості можуть замовити комплексні сніданки, а вдень тут готують повноцінні обіди.
Коронними стравами ресторану «Папа Кухар» вважаються:
- устриці з соусом з вина та гострого зеленого перцю,
- форшмак з яйцем-пашот,
- тар-тар з чорноморськими рапанами, персиково-манговим соусом і червоною ікрою,
- брускети з малосольним оселедцем, редискою і крем-сиром,
- салат «Цезар» зі смаженим філе барабульки,
- чорноморська юшка з саламуром,
- тушкована баранина в молочній булці,
- томатно-вершкове соте з морепродуктами,
- чорноморські мідії з вершковим, винним і томатним соусами,
- стейк з морської форелі з пюре з солодкої картоплі й спаржі.
- малиново-буряковий мус,
- мус з лавандою і смородиною,
- шоколадний торт.