На Лівобережжі, на вулиці Євгена Сверстюка, розмістився італійський ресторан «Паприка».
Заклад займає перший поверх бізнес-центру. Єдиний простір ресторану поділений на кілька функціональних зон. Основна частина залу витримана у світлих пастельних відтінках, а природне світло ллється з панорамних вікон. Друга половина залу має більш приглушене освітлення, тут розташована барна стійка й майданчик для танців. У теплу пору року відвідувачі можуть відпочити на відкритій літній терасі.
У меню представлені традиційні та авторські страви італійської, української та іспанської кухонь. Основний акцент зроблено на різноманітності тонкої піци, яку готують з натуральних свіжих продуктів і борошна твердих сортів пшениці. Відкрита кухня дозволяє гостям спостерігати за приготуванням замовлених страв.
З-поміж фірмових позицій меню відзначають:
- піци «Маргарита» і «Кантрі»,
- салат «Цезар» з теплим курячим філе,
- вершковий суп з лососем,
- «Мінестроне» з брускетою,
- банош по-закарпатськи,
- качину ніжку конфі,
- скумбрію, запечену з кунжутом під соусом Унагі,
- медальйони з телятини під вишневим соусом,
- рубаний біфштекс з телятини на грилі,
- фарфале з куркою у вершковому соусі,
- різото по-міланськи.
На десерт можна замовити фірмову пана-коту з полуничним мусом, тирамісу з печивом Савоярді або чизкейк з обліпиховим соусом.
В алкогольній карті акцент зроблено на різноманітності білих і червоних італійських вин, а також представлений широкий вибір свіжого розливного й пляшкового пива.
Регулярно в ресторані проходять бенкети, фуршети, святкування. Також гості можуть спостерігати трансляції спортивних подій на плазмових екранах.