У самому центрі Києва, на вулиці Шота Руставелі, недалеко від станції метро «Палац Спорту», гостей зустрічає ресторан турецької ухні «Pasha».
Заклад міститься на другому поверсі івент-холу «Bel'etage». Дизайнерський інтер'єр ресторану гармонійно поєднує в собі сучасний стиль і автентичні східні мотиви - насичені сині й золоті відтінки в оформленні, панелі ручної роботи, величезна золота люстра посеред залу, велика кількість живої зелені, м'які крісла зі строкатою оббивкою і невеликі столики, велика кількість живої зелені.
У розпорядженні гостей крім основного залу руфтоп-тераса, з якої відкривається панорамний вигляд на центр столиці з основними пам'ятками.
Родзинкою ресторану вважається відкрита кухня, де встановлені традиційні турецькі печі ручної роботи й мангал. Гості можуть на власні очі спостерігати за процесом створення замовлених страв.
Меню містить широкий асортимент автентичних турецьких страв, адаптованих під сучасні європейські смаки. Гості можуть замовити холодні й гарячі мезе, салати, перші страви, хліб власного випікання, традиційну турецьку випічку піде й гезлеме з різними начинками, страви, приготовані на фірмовому мангалі, гарніри та десерти.
Фірмовими позиціями меню «Pasha» вважаються:
- баклажани-гриль з тахіні,
- смажені креветки на подушці з крем-авокадо з гранатовими зернами,
- посічена яловичина «Чий кюфте» з булгуром і турецькими спеціями,
- оладки з цукіні «Мюжвер» з кабачками, морквою і сиром фета,
- хумус з телятиною і томатами чері,
- лукум з телятини на лаваші з салатом Ке-кеш і фірмовим соусом Pasha,
- салат з бакинських томатів з маринованим лососем,
- мангал-салат з мармурової телятини з перцем чилі й томатами,
- піта з кунжутом,
- томатний суп з м'ятою і твердим сиром,
- піде з баранини, сиром, цукіні й томатами чері,
- гезлеме Кімалі з телятиною,
- Томагавк стейк з мармурової американської яловичини,
- дорада на грилі з цитрусово-гранатовим соусом,
- восьминіг на грилі з каперсами, оливковою олією, паприкою і зеленню,
- кебаб «Pasha» з телятини в лаваш з томатною сальсою і Мюттебель соусом з фісташковою крихтою.
- пахлаву з ванільним морозивом,
- карамелізоване молочне желе «Казан Дібі» з морозивом з солоною карамеллю й фісташками,
- кюнефе з сиром і фісташковою крихтою.
Часто в закладі проходять майстер-класи, шоу і дегустації, а також виступи ді-джеїв у вихідні дні.