Ресторан Paul (Поль)

Paul
2
Київ, вул. Архітектора Городецького 6
2
Все фотографии
Ресторан Paul (Поль)
Київ, вул. Архітектора Городецького 6
Київ, вул. Архітектора Городецького 6
+38 044 490 2308
Хрещатик
Середній чек: 
$$$$
Опис
«Paul» - це ресторан-пекарня, який розмістився на вулиці Архітектора Городецького в самому центрі столиці, поруч зі станцією метро «Хрещатик». Елегантний інтер'єр закладу виконаний у стилі сучасного мінімалізму - світлі сірі й пісочні відтінки в оформленні, прості геометричні форми, панорамні вікна, картини на стінах і квіткові композиції на столах. У центрі основного залу перед очима гостей стоїть велика вітрина, де представлені оригінальні десерти й свіжа випічка. У меню «Paul» гості знайду...

«Paul» - це ресторан-пекарня, який розмістився на вулиці Архітектора Городецького в самому центрі столиці, поруч зі станцією метро «Хрещатик».

Елегантний інтер'єр закладу виконаний у стилі сучасного мінімалізму - світлі сірі й пісочні відтінки в оформленні, прості геометричні форми, панорамні вікна, картини на стінах і квіткові композиції на столах.

У центрі основного залу перед очима гостей стоїть велика вітрина, де представлені оригінальні десерти й свіжа випічка.

У меню «Paul» гості знайдуть широкий асортимент свіжоспеченого хліба, який готують з натуральних продуктів та інгредієнтів без стабілізаторів і підсилювачів смаку.

Серед фірмової випічки виділяють круасан, представлений у декількох варіаціях - класичний, мигдальний, з заварним кремом і малиною. Також у пекарні можна замовити подушку з шоколадом, равлика з родзинками, англес з яблуком і абрикосом.

Серед десертів закладу відзначають:

  • різноманітні макарони,
  • еклери,
  • тарталетки,
  • вафлі,
  • млинці,
  • сирники,
  • тістечко з лічі та маракуєю,
  • торт «Медовик».
Аби перекусити тривно в ресторані-пекарні подають кіші з куркою і грибами, сьомгою і броколі, козячим сиром і цибулею порей, сендвічі та шепардські «пастуші» пироги з картоплею, гречкою, рибою.

Крім цього, у меню є класичні європейські страви - супи, основні страви, гарніри.

Серед фірмових позицій меню виділяють:

  • сендвіч з яйцем і руколою,
  • ростбіф і солоними огірками, запеченою сьомгою і томатами,
  • ліонський цибулевий суп з сиром,
  • філе міньйон з білими грибами,
  • качину ніжку конфі з гречкою і качиними пупками,
  • печінку з полентою й овочами,
  • котлету з судака,
  • сьомгу з соусом «Тар-тар»,
  • лазанью,
  • пасту,
  • різото.
Карта напоїв містить асортимент натуральної кави й кавоміксів, всякі сорти чаю, фреші.

Барна карта ресторану-пекарні містить класичні коктейлі з додаванням фрешів і свіжих ягід, а також європейські вина і міцний алкоголь.

Отзывы

Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!