«Paul» - це ресторан-пекарня, який розмістився на вулиці Архітектора Городецького в самому центрі столиці, поруч зі станцією метро «Хрещатик».
Елегантний інтер'єр закладу виконаний у стилі сучасного мінімалізму - світлі сірі й пісочні відтінки в оформленні, прості геометричні форми, панорамні вікна, картини на стінах і квіткові композиції на столах.
У центрі основного залу перед очима гостей стоїть велика вітрина, де представлені оригінальні десерти й свіжа випічка.
У меню «Paul» гості знайдуть широкий асортимент свіжоспеченого хліба, який готують з натуральних продуктів та інгредієнтів без стабілізаторів і підсилювачів смаку.
Серед фірмової випічки виділяють круасан, представлений у декількох варіаціях - класичний, мигдальний, з заварним кремом і малиною. Також у пекарні можна замовити подушку з шоколадом, равлика з родзинками, англес з яблуком і абрикосом.
Серед десертів закладу відзначають:
- різноманітні макарони,
- еклери,
- тарталетки,
- вафлі,
- млинці,
- сирники,
- тістечко з лічі та маракуєю,
- торт «Медовик».
Крім цього, у меню є класичні європейські страви - супи, основні страви, гарніри.
Серед фірмових позицій меню виділяють:
- сендвіч з яйцем і руколою,
- ростбіф і солоними огірками, запеченою сьомгою і томатами,
- ліонський цибулевий суп з сиром,
- філе міньйон з білими грибами,
- качину ніжку конфі з гречкою і качиними пупками,
- печінку з полентою й овочами,
- котлету з судака,
- сьомгу з соусом «Тар-тар»,
- лазанью,
- пасту,
- різото.
Барна карта ресторану-пекарні містить класичні коктейлі з додаванням фрешів і свіжих ягід, а також європейські вина і міцний алкоголь.