Ресторан «Perfetto» розмістився в Солом'янському районі Києва, на вулиці Кудряшова.
Затишний інтер'єр витриманий у стилі сучасної італійської траторії – цегляне муровання стін, м'які дивани та крісла пісочних відтінків, жива зелень, абажури й оригінальні лампи.
Основу меню ресторану складають популярні страви італійської та європейської кухонь в авторському виконанні шеф-кухаря.
Особливістю закладу є справжня дров'яна піч, в якій випікають традиційну піцу з усілякими начинками.
У ранковий час гості можуть замовити комплексні сніданки.
Також у меню передбачені всякі салати, гарячі закуски, супи, різото й паста, основні страви, гарніри, хліб власного приготування та десерти.
Фірмовими стравами ресторану вважаються:
- піца «Perfetto» з салямі, шинкою і моцарелою,
- різото «Пето ді Поло» з рисом Арборіо й куркою,
- чіабата «Ла Perfetto», брускети зі свіжим тунцем, томатами й базиліком,
- салат «Perfetto» з ростбіфом, тосканський рибний суп з лососем, тигровими креветками й кальмарами,
- дорадо в італійських травах,
- куряче філе «Мілано» з прошуто та моцарелою,
- свинина «Бергамо» у вершково-грибному соусі з картопляним пюре,
- медальйони з телятини з паштетом з фуа-гра з трюфельною ікрою «Турнедо Россіні».
У барній карті є асортимент розливного пива, класичних коктейлів, кавоміксів на основі стовідсоткової арабіки, а також міцний алкоголь.
Акцент зроблено на винній карті, де представлені відібрані сомельє вина Італії та Франції.
Регулярно в ресторані влаштовують кулінарні майстер-класи для маленьких гостей.