На Броварському проспекті в Дніпровському районі Києва розмістився ресторан-хінкальна «ПіліШвілі».
У розпорядженні гостей просторий зал з затишними обідніми зонами, а також засклена веранда. Інтер'єр приміщення виконаний у сучасному стилі - тепла коричнева колірна гама, м'які крісла та дивани, дерев'яні перегорожі, візерункові килими, цегляні стіни й велика кількість оздоби з натурального дерева світлих порід.
У меню представлено широкий асортимент традиційних страв грузинської кухні.
Основний акцент зроблено на фірмовіих хінкалі - «Кахашвілі» з телятиною, свининою і кінзою, «Сулушвілі» з сулугуні та імеретинським сиром, «Барашвілі» з бараниною і кінзою.
Також у ресторані-хінкальній готують холодні й гарячі закуски, салати, перші й гарячі страви, гарніри, домашні грузинські соуси та десерти. На відкритому вогні й деревному вугіллі тут запікають шашлики зі свинини й курки, люля-кебаб з телятини, курки, баранини, а також овочі-гриль.
Серед фірмових страв закладу також відзначають:
- оджахурі,
- чашушулі,
- чакапулі,
- курчати тапака,
- чкмерулі,
- суп «Харчо»,
- рулети з баклажанів, фаршировані горіховою пастою,
- смажене філе телятини «Кахеті» з болгарським перцем, стручковою квасолею, помідорами, гірчицею і домашнім майонезом,
- запечені гриби з сулугуні,
- хачапурі по-аджарськи,
- торт «Наполеон по-грузинськи».