На проспекті Павла Тичини в Дніпровському районі Києва розмістився ресторан-бенкетний зал «Потьомкінський».
До послуг гостей просторе приміщення з місткістю 150 посадкових місць. Розкішний інтер'єр ресторану виконаний в аристократичному стилі - світлі пісочні й насичені червоні відтінки, колони, ліпнина, різьблені меблі з натурального дерева темних порід, кришталеві лампи, оздоба сатином, стіни прикрашають розписні вигляди Зимового палацу в Петербурзі.
Меню пропонує широкий вибір популярних ст...
На проспекті Павла Тичини в Дніпровському районі Києва розмістився ресторан-бенкетний зал «Потьомкінський».
До послуг гостей просторе приміщення з місткістю 150 посадкових місць. Розкішний інтер'єр ресторану виконаний в аристократичному стилі - світлі пісочні й насичені червоні відтінки, колони, ліпнина, різьблені меблі з натурального дерева темних порід, кришталеві лампи, оздоба сатином, стіни прикрашають розписні вигляди Зимового палацу в Петербурзі.
Меню пропонує широкий вибір популярних страв європейської та української кухонь.
Гостям подають холодні закуски, рулети, асорті, гарячі закуски, овочеві, м'ясні й рибні салати, гарячі страви з риби, свинини, телятини, птиці, гарніри.
До фірмових позицій меню закладу відносяться:
- судак, фарширований лососем,
- свинина з чорносливом,
- білі гриби в сметані, запечені з сиром,
- домашня ковбаса з тушкованою капустою,
- деруни з м'ясом і соусом тар-тар,
- гусяча грудка з журавлинним соусом,
- рибний салат «Придворний» з креветками й сьомгою,
- салат «Ревізор» з бастурмою,
- лосось під ікорним соусом,
- свинячі медальйони з сирним соусом,
- телятина з вишнею,
- філе індички, фаршироване грибами та цибулею,
- гусяча ніжка з яблуком і малиною.