На вулиці Софіївській у самому центрі Києва розмістився рибний ресторан «Причал 14».
Інтер'єр просторих світлих залів дворів, дизайнери оформили в морській тематиці - блакитні й пісочні відтінки, цегляне муровання, м'які диванчики й меблі з натурального дерева, велика кількість живої зелені, світлини, прикріплені на мотузки за допомогою прищіпок.
Родзинку меню складають страви, які готують зі свіжого чорноморського вилову. Гостям подають мідії, устриці, страви з тюльки, ставриди, барабулі, камбали, саргана, білого амура, судака й осетра, щуки, рапанів.
У меню представлена авторська одеська кухня. Кухарі готують холодні закуски, салати, перші й основні блюда.
До фірмових страв відносять:
- луфар на грилі,
- барабулька у фритюрі,
- стейк з білого амура на грилі,
- рапани у вершковому соусі,
- мідії на багатті в томатному соусі,
- юшка зі смаженою щукою,
- стейк із судака з булгуром,
- салат «Мімоза» з домашнім майонезом і печінкою тріски.
У теплу пору року для відвідувачів відкрита літня тераса.