На вулиці Михайла Драгоманова на Позняках в Києві розмістився ресторан-гастролавка «Prosciutteria Wine and Deli».
Заклад працює у форматі прошутеріі, де гостям представлено асортимент м'ясних делікатесів українського виробництва, зокрема й прошуто 18-ти місячної витримки.
У «Prosciutteria Wine and Deli» можна знайти 9 видів м'ясних делікатесів, виноградні равлики, які готують за класичними й авторськими рецептами, італійську шинку - брезаола, асортимент сирів від локальних виробників, морські равлики bulot і устриці, а також м'ясні сети, сирні та м'ясні дошки.
Серед фірмових позицій меню відзначають:
- сет з качки, ковбасу мотаделла,
- велику сирно-м'ясну дошку,
- равлики з медово-гірчичним соусом.
Крім того, увагу відвідувачів фокусують на винній карті, яку склав професійний сомельє. У ній представлені вина Італії, Іспанії, Нового Світу, України.
Затишний зал ресторану розрахований на 28 гостей. Інтер'єр виконаний у стилі лофт - графітові, кремові, пісочні відтінки, лаконічні меблі зі світлого дерева, металеві лампи й світильники.