Гастробар «Ребра & Котлети» зустрічає гостей у центрі Києва, на Подолі, недалеко від станції метро «Контрактова площа».
Заклад міститься в старовинній будівлі, якій близько 120 років. У розпорядженні гостей три просторі зали й контактна барна стойка. Самобутній інтер'єр закладу виконаний у стилі м'який лофт, де переважають цегляні стіни, покриті лаком, сіро-чорна колірна гама, дерево, бетон і метал.
У меню представлені популярні страви української та європейської кухонь, які готують за традиційними й авторськими рецептами.
Основний акцент зроблено на котлетах по-київськи, які представлені в різних варіаціях: з вершковим маслом, з сиром маскарпоне, з грибами та цибулею, зі шпинатом, з сиром камамбер, з сиром дорблю, у мигдальних пластівцях, з чорносливом, а також з яблуком і горіхами.
Крім того, у гастробарі представлений асортимент стейків. У будні подають комплексні бізнес-ланчі. Щоранку відвідувачі можуть замовити фірмові сніданки.
Фірмовими стравами вважаються:
- котлети по-київськи,
- рубаний тар-тар з телятини,
- салат з ростбіфом,
- салат з телятиною і руколою,
- салат з мідіями й в'яленими томатами,
- двоколірний суп з гарбуза і шпинату,
- грибний крем-суп,
- запечені овочі.
- котлета по-київськи з яблучною начинкою, з сиром дорблю і малиною, з маскарпоне і вином,
- торт по-київськи на подільський лад,
- мандариновий брауні,
- шоколадно-полуничний фондан.