«Rehub Buher» - це бар, який розмістився на вулиці Кожум'яцькій на Воздвиженці в Києві.
Оригінальний інтер'єр закладу дизайнери витримали у вінтажному стилі - насичені оливкові й фіолетові відтінки, золотий купол під стелею, стільці з оксамитовою оббивкою, велика кількість живої зелені, яскраві картини й розписи на стінах.
Заклад-трансформер у денний час працює у форматі кафе. У меню дотримуються концепції clean food, що передбачає приготування страв без застосування цукру, консервантів і рафінованих продуктів.
Гостям представлено п'ятнадцять позицій – це є сніданки, салати, супи й гарячі страви. На сніданок, який подають увесь день, можна замовити вівсянку з різними додатками - яблуко і кориця, з арахісовою пастою і смородиновим кюлі, з сиром рікота і смаженими печерицями, з яйцем пашот, беконом і соусом песто, а також сирники з апельсиновою цедрою і кленовим сиропом, авокадо-тост з козячим сиром, беконом і томатами, яєчню, омлети, яйце пашот і скрембл.
До фірмових позицій меню бару відносять:
- салат з кіноа, руколою, авокадо і сиром дорблю,
- гарбузовий крем-суп на кокосовому молоці,
- спагеті з цукіні й мітболамі під соусом песто,
- біфштекс з телятини й курки з пюре з батату,
- спагеті з цукіні, лососевими фішболами й сирним соусом.