Ресторан-бар «Saffron» зустрічає своїх гостей у самому центрі Києва, в Печерському районі, на вулиці Євгена Коновальця.
Лаконічний інтер'єр закладу виконаний у сучасному стилі лофт - пісочні, кремові, бірюзові й помаранчеві відтінки, цегляне муровання стін, вентиляційні труби під стелею, затишні обідні зони з м'якими диванами й подушками, меблі зі світлих порід дерев. У розпорядженні гостей основний зал, окрема зона для компанії з десяти персон, а також літня тераса.
Меню містить страви ф'южн кухні, які готують на основі популярних страв іранської, перської та європейської кухонь.
Серед фірмових позицій відзначають:
- гомілку баранини «Чело Махіче» із запеченими овочами та рисом,
- биток баранини «Чело мумтаз кебаб»,
- суп з ячменем «Джо»,
- султани кебаб з баранини,
- смажену форель з овочами й спеціями,
- салат «Торші»,
- піцу «Махсус Шафран» з ростбіфом, фаршем баранини, салямі, ковбасою та моцарелою.
У барній карті представлено фірмовий айран, а також є асортимент пива і міцного алкоголю.
Вечорами в п'ятницю тут виступають ді-джеї.