На вулиці Бульварно-Кудрявській у центрі Києва, недалеко від Львівської площі, гостей зустрічає м'ясний ресторан «Sam's Steak House Prime».
Заклад розмістився в двоповерховому особняку будівлі кінця дев'ятнадцятого століття. Брутальний інтер'єр дизайнери оформили в скандинавському стилі лофт - меблі з масивного дерева, дивани в стилі валунів, колони й муровання з солі, натуральні матеріали в оздоблення - дерево, метал, камінь.
У закладі обладнані відкриті гриль-зони і є спеціальна шафа для дозрівання м'яса. Ресторан працює у форматі стейк-хауса.
Тут гості можуть замовити стейки з американського, українського і японського мармурового м'яса японських корів Кобе.
Меню пропонує асортимент популярних і авторських страв американської та європейської кухонь. Кухарі готують стартери, тар-тари, карпачо, салати, супи, гарячі закуски, стейки, основні страви з м'яса і риби, гарніри, соуси, десерти.
Родзинкою ресторану вважається скандинавське хале - окремий невеликий зал, в центрі якого стоїть відкрите вогнище. Навколо вогнища встановлено масивний кам'яний стіл для невеликої компанії гостей. Тут можна приготувати стейки самостійно.
Фірмовими позиціями меню вважаються:
- стейк «Риб-Ай Prime»,
- стейк «Нью-Йорк Prime»,
- стейк «Тендерлойн Prime»,
- стейк «Шатобріан Prime»,
- ростбіф з руколою і соусом «Вітелло Тонато»,
- тартар з американської яловичини,
- американські ребра Short Ribs з кукурудзою і полентою-гриль,
- салат з тунцем і артишоками,
- каре ягняти-гриль,
- дорада зі шпинатом і соусом «Шампань»,
- стейк-суп з телятиною і кістковим мозком,
- яблучний пиріг з морозивом.
Також у закладі є спеціальна лавка Meat Corner, де відвідувачі можуть придбати м'ясо для приготування стейків удома.
Барна карта пропонує широкий асортимент міцного алкоголю, зокрема й понад 100 видів віскі, трав'яні настойки, пляшкове і розливне пиво, коктейлі.
Окремо представлена винна карта, яку склав професійний сомельє з колекції вин Старого і Нового Світу з 2000 найменувань.