Ресторан Saperavi

Saperavi
?
Київ, вул. Михайла Грушевського 1в
?
Все фотографии
Ресторан Saperavi
Київ, вул. Михайла Грушевського 1в
Київ, вул. Михайла Грушевського 1в
+38 044 277 5707
Майдан Незалежності
Кухня:  Грузинська
Середній чек: 
$$$$
Опис
«Saperavi» - це ресторан грузинської кухні, який зустрічає своїх гостей на вулиці Михайла Грушевського в Печерському районі Києва. Заклад стоїть недалеко від станції метро «Майдан Незалежності» в Маріїнському парку, поруч з Музеєм води. До послуг гостей невеликий літній майданчик на вході в заклад, просторий основний зал, а також два віп-зал та яскрава дитяча кімната. В оригінальному автентичному інтер'єрі присутні масивні цегляні колони, піч на дровах, величезні бочки й старовинні люстри, а в...

«Saperavi» - це ресторан грузинської кухні, який зустрічає своїх гостей на вулиці Михайла Грушевського в Печерському районі Києва.

Заклад стоїть недалеко від станції метро «Майдан Незалежності» в Маріїнському парку, поруч з Музеєм води. До послуг гостей невеликий літній майданчик на вході в заклад, просторий основний зал, а також два віп-зал та яскрава дитяча кімната.

В оригінальному автентичному інтер'єрі присутні масивні цегляні колони, піч на дровах, величезні бочки й старовинні люстри, а в стіни й підлогу вмуровано квеврі - спеціальні посудини для вина в Грузії.

Родзинкою ресторану вважається той факт, що для гостей працює кілька кухарів, кожен з яких готує певні страви за рецептами з різних регіонів Грузії. За мангал-меню відповідальний майстер з Кахеті, який вміє готувати сім видів шашликів і чотири види люля-кебаб. Хачапурі запікає майстер з Аджарії, а за кубдарі відповідає кухар зі Сванетії. Легендарний суп харчо варить кухар з Імеретії.

У меню ресторану гості знайдуть салати, холодні й гарячі закуски, супи, рибні страви, страви з м'яса й птиці, а також гарніри, соуси та десерти.

Серед фірмових позицій відзначають:

  • салат з ростбіфом під горіховим соусом,
  • салат з малосольним лососем і сиром надугі,
  • салат з качкою,
  • суп харчо з телятиною на томатному бульйоні,
  • хінкалі з бараниною,
  • стейк з лосося з кукурудзяним пюре,
  • чилійський сібас з овочами вок,
  • філе міньйон,
  • філе качки з кус-кусом і обліпиховим соусом,
  • м'ясну дошку від шеф-кухаря,
  • десерт «Груша в соусі Бомбей»,
  • шоколадний мус з кокосом.

Хліб у ресторані випікають самостійно в печі на дровах.

У великій карті бару представлені кава, кавомікси, домашні чаї, фреші, глінтвейн і грог, фірмова чача, міцний алкоголь.

Окремо розроблена винна карта, в якій гості знайдуть великий асортимент грузинських вин, а також вина з Італії, Франції, Іспанії, Новій Зеландії, Чилі, Аргентини.

Отзывы

Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!