Селям
Селям – сімейний ресторан кримсько-татарської кухні в серці Подолу від Алекса Купера (Молодість, Shalom, Kyiv Food Market). Тут ви можете познайомитися зі смаками родинної кухні кримських татар.
Кримьскотатарська кухня – це про простоту та водночас розмаїття. Про власний хліб із закусками, страви з тіста (янтики, манти й чібереки), піде, мангал і різні солодощі. У меню – цікаві, для багатьох нові, страви. Фірмовий бахчисарайський шашлик – з м’яса молодого бичка з тонким прошарком жиру, с...
Селям
Селям – сімейний ресторан кримсько-татарської кухні в серці Подолу від Алекса Купера (Молодість, Shalom, Kyiv Food Market).
Тут ви можете познайомитися зі смаками родинної кухні кримських татар. Кримьскотатарська кухня – це про простоту та водночас розмаїття. Про власний хліб із закусками, страви з тіста (янтики, манти й чібереки), піде, мангал і різні солодощі. У меню – цікаві, для багатьох нові, страви.
Фірмовий бахчисарайський шашлик – з м’яса молодого бичка з тонким прошарком жиру, скручують, запікають, подають із коржиком на грилі, аджикою, маринованою цибулею, гострим перцем і зеленню. Татар аш – невеликі пельмені з індичкою, подають із різними грибами, кремом з бринзи та цибулею порей.
Тут ви можете познайомитися зі смаками родинної кухні кримських татар. Кримьскотатарська кухня – це про простоту та водночас розмаїття. Про власний хліб із закусками, страви з тіста (янтики, манти й чібереки), піде, мангал і різні солодощі. У меню – цікаві, для багатьох нові, страви.
Фірмовий бахчисарайський шашлик – з м’яса молодого бичка з тонким прошарком жиру, скручують, запікають, подають із коржиком на грилі, аджикою, маринованою цибулею, гострим перцем і зеленню. Татар аш – невеликі пельмені з індичкою, подають із різними грибами, кремом з бринзи та цибулею порей.