Ресторан близькосхідної кухні «Шах Гранат» розмістився в самому центрі Києва. на вулиці Володимирській.
Загальна місткість закладу становить до 100 відвідувачів. У розпорядженні гостей основний зал зі сценою, на якій у вечірній час проходять виступи музикантів і вокалістів, віп-зал для ділових переговорів і приватних заходів, зал з мангалом, де гості можуть на власні очі спостерігати за приготуванням страв на відкритому вогні.
Спеціально для маленьких відвідувачів обладнана дитяча ігрова кімната.
Інтер'єр ресторану оформлений у стилі гостинного кавказького будинку - теплі пісочні відтінки, яскраво-червоні дивани й крісла з подушками, оздоблення та меблі з натурального дерева світлих порід, цегляне муровання, настінні малюнки з пейзажами столиці, оригінальні світильники, які нагадують ковані ліхтарі.
Меню складається з традиційних і авторських страв Грузії і Азербайджану. Гості можуть замовити гарячі й холодні закуски, салати, основні страви, перші страви, садж, хачапурі, хінкалі, кутаби, соуси й десерти.
Акцентують увагу гостей на мангал-меню, в якому представлено страви з м'яса, птиці, риби й овочів.
У ресторані запікають шашлик зі свинини, баранини, курячого стегна, телячої вирізки, каре телятини й молодого ягняти, бичачі яйця в жировій сітці, люля-кебаб з телятини, баранини й індички з сиром, перепела, форель і дорада на вугіллі.
До фірмових страв закладу відносяться:
- салат «Шах Гранат» з креветками, листям салату лоло й айсберг, філе апельсина, плодами фізаліса і соусом «Наршараб»,
- телячі мізки з печерицями у вершковому соусі,
- сирдаг з осетра із зеленню і зернами граната,
- обсмажена телятина «Гагри» з сиром у вершках з додаванням часнику і томатів,
- шах плов з телячою вирізкою, чорносливом і фініками,
- чкмерулі з перепілкою і шафраном,
- малосольне філе лосося «Лосось для джигітки» з чорним фета, чорним сезамом і грінками шоті,
- долма з мацоні,
- теплий салат з куркою і болгарським перцем,
- філе річкової форелі з шафраном,
- курча «Цицила Тапака» у спеціях,
- традиційний азербайджанський суп «Піті» з каре баранини, нутом і картоплею,
- садж з баранини з тушкованими овочами,
- хачапурі з посіченою телятиною і свининою, заправленими кавказькими спеціями й кінзою і запечені з сиром і томатами чері,
- хінкалі з імеретинським сиром і сулугуні,
- чурчхела і бакинська пахлава.