У самому серці Подолу, на вулиці Ярославській, гостей зустрічає ресторан «Щастя».
Інтер'єр закладу виконаний у прованському стилі й відтворює атмосферу старовинного заміського будинку – спокійна колірна гама, велика кількість зелені, дерев'яні меблі й полиці з книгами, елементи декору в стилі ретро: старовинна валіза й раритетний програвач. У розпорядженні гостей просторий зал з двома балконами, а також літня тераса.
Особливістю ресторану є відкрита кухня, де встановлені дров'яна піца-піч і мангал. У меню представлені популярні європейські страви в авторській інтерпретації шеф-кухаря. Основний акцент зроблено на різноманітності салатів, піци, стейків і рибних страв.
З-поміж фірмових позицій меню виділяють:
- крем-суп з кукурудзи з мідіями,
- салат «Цезар» з хлібними чіпсами й з домашнім курчам,
- салат з телятиною-гриль,
- салат з трьома сирами, «п'яною» грушею, ожинним соусом і горіховим міксом,
- португальський салат з манго і хрусткою куркою в імбирному соусі,
- карпачо з телятини з домашньою сметаною та ікрою летючої риби,
- тартар з телятини з імбиром і перепелиним яйцем,
- язички ягняти з хріном васабі з заправою з соку апельсина та соусу Ворчестер.
У меню є окремі розділи, присвячені стравам, приготованими на мангалі й тонкою піцею з різноманітними інгредієнтами для начинки.
Барна карта включає класичні коктейлі, міцний алкоголь і домашні грузинські вина. У ресторані діє система cork fee.