Ресторан «Шинок Паничі» розмістився в чотирьох кілометрах від Києва, у селі Погреби, на вулиці Єдності.
Заклад являє собою триповерховий будинок, оточений просторим двором. Ресторан збудований з натуральних природних матеріалів - дерево, солома, глина, вапно.
Затишний інтер'єр у національному стилі доповнюють меблі та оздоблення з натурального дерева, лляні фіранки, декор ручної роботи, антикварні предмети побуту - каганці, килими, рушники, музичні інструменти, етнічний одяг і раритетна техніка.
До послуг гостей три поверхи ресторану, де можуть розміститися до 160 персон. Також у теплу пору року на території зеленого двору обладнані альтанки й дерев'яні будиночки. Крім цього, є кілька опалювальних зимових будиночків, які вміщають до 10 відвідувачів.
Основу меню складають традиційні страви української кухні, які кухарі готують з натуральних інгредієнтів. Екологічно чисті продукти постачають у ресторан місцеві фермерські господарства.
У закладі гості можу замовити домашні соління, варення з фруктів і ягід, сушені гриби, натуральну домашню ковбасу і кров'янку, компоти, морси, а також наливки власного виробництва.
Відвідувачі ресторану можуть замовити різні салати, холодні й гарячі закуски, перші страви, основні страви з м'яса, птиці, риби, гарніри, десерти й випічку.
Основний акцент зроблено на стравах, які готують у справжній печі й запікають на мангалі. Серед фірмових позицій меню «Шинку Паничи» відзначають:
- український борщ з печі з сушеними білими грибами й квасолею,
- кров'янку з пічним димком,
- шашлик з телячої вирізки,
- вареники з м'ясом.