На Бессарабській площі в Києві розмістився бар «Склад».
Заклад являє собою цілодобовий алкогольний бар, в якому щоп'ятниці регулярно проходять вечірки.
Просторе приміщення включає довгу барну стойку, комунальний стіл посередині залу, який прибирають і звільняють місце для танцмайданчика, а також невеликі столики й стільці з металу уздовж стін, прикрашених складськими полицями для алкоголю і невеликий зал для курців.
Особливістю бару також вважається наявність тапас-бару. У меню закладу є популярні європейські й тайські страви.
Серед фірмових позицій відзначають:
- тайські шашлики сатани,
- іспанські емпанадас,
- хумус,
- курячий паштет з журавлинним желе і тостами,
- овочевий суп «Рататуй» з перепелиним яйцем,
- мідії у винному соусі з тостами,
- смажені пельмені «Олеже»,
- чорний бургер з лососем,
- свинячий стейк з овочами й томатно-медовим соусом,
- камамбер-гриль з малиновим джемом.
Також гості зможуть замовити крафтові й драфтові сорти пива, а у винній карті представлені дві категорії вина - дороге і дешеве.
Крім цього, у барі готують фірмові й традиційні алкогольні коктейлі.