На проспекті Героїв Сталінграда на Оболоні в Києві розмістився ресторан «Скорпіон».
До послуг відвідувачів два затишні зали – «Малий» з місткістю 25 осіб, а також «Великий», розрахований на 50 гостей. Крім цього, у закладі обладнано кімнату відпочинку зі справжнім каміном. Родзинкою ресторану вважається засклена тераса з мальовничим виглядом на затоку річки Дніпро, на якій можуть розміститися до 100 відвідувачів. Вишуканий інтер'єр закладу дизайнери виконали в стилі сучасної класики й витримали в теплій пісочно-коричневій колірній гамі.
Меню ресторану «Скорпіон» складається з популярних і авторських страв європейської та української кухонь. Гості можуть замовити холодні й гарячі закуски, салати, закуски до пива, перші страви, основні страви з риби, свинини, яловичини, баранини, птиці, страви з яєць, соуси, гарніри, десерти.
Увагу гостей акцентують на стравах, які готують на відкритому вогні. На літній терасі встановлено мангал, на якому запікають шашлик зі свинини, яловичини, баранини, сома, курки, свинину на кістці, люля-кебаб з баранини, сьомгу на решітці.
Також серед фірмових страв ресторан відзначають:
-
карпачо з лосося з гірчичним соусом і сиром пармезан,
-
цукіні, фаршировані беконом,
-
салат з качкою-гриль і шинкою,
-
салат з телятиною-гриль і болгарським перцем,
-
суп-харчо з баранини,
-
жульєн з креветок і мідій,
-
стейк з сьомги під ікорним соусом,
-
сібас, запечений під соусом песто,
-
стейк зі свинини з часниковим соусом,
-
медальйони з яловичини під соусом з чорносливу і вина,
-
баранину під соусом зі сливи,
-
качку під соусом з журавлини,
-
пана-коту з фізалісом.
Велика карта бару містить міцний алкоголь, різні коктейлі, а також європейські та українські вина.
Щовечора з четверга по неділю гості можуть насолодитися звучанням флейти, скрипки, гітари, гармошки, саксофона.