Ресторан Скорпион

Скорпион
?
Київ, пр. Героїв Сталінграду 12-Д
?
Все фотографии
Ресторан Скорпион
Київ, пр. Героїв Сталінграду 12-Д
Київ, пр. Героїв Сталінграду 12-Д
+38 096 466 9926
Оболонь
Середній чек: 
$$$$
Опис
На проспекті Героїв Сталінграда на Оболоні в Києві розмістився ресторан «Скорпіон». До послуг відвідувачів два затишні зали – «Малий» з місткістю 25 осіб, а також «Великий», розрахований на 50 гостей. Крім цього, у закладі обладнано кімнату відпочинку зі справжнім каміном. Родзинкою ресторану вважається засклена тераса з мальовничим виглядом на затоку річки Дніпро, на якій можуть розміститися до 100 відвідувачів. Вишуканий інтер'єр закладу дизайнери виконали в стилі сучасної класики й витримали...

На проспекті Героїв Сталінграда на Оболоні в Києві розмістився ресторан «Скорпіон».

До послуг відвідувачів два затишні зали – «Малий» з місткістю 25 осіб, а також «Великий», розрахований на 50 гостей. Крім цього, у закладі обладнано кімнату відпочинку зі справжнім каміном. Родзинкою ресторану вважається засклена тераса з мальовничим виглядом на затоку річки Дніпро, на якій можуть розміститися до 100 відвідувачів. Вишуканий інтер'єр закладу дизайнери виконали в стилі сучасної класики й витримали в теплій пісочно-коричневій колірній гамі.

Меню ресторану «Скорпіон» складається з популярних і авторських страв європейської та української кухонь. Гості можуть замовити холодні й гарячі закуски, салати, закуски до пива, перші страви, основні страви з риби, свинини, яловичини, баранини, птиці, страви з яєць, соуси, гарніри, десерти.

Увагу гостей акцентують на стравах, які готують на відкритому вогні. На літній терасі встановлено мангал, на якому запікають шашлик зі свинини, яловичини, баранини, сома, курки, свинину на кістці, люля-кебаб з баранини, сьомгу на решітці.

Також серед фірмових страв ресторан відзначають:

  • карпачо з лосося з гірчичним соусом і сиром пармезан,

  • цукіні, фаршировані беконом,

  • салат з качкою-гриль і шинкою,

  • салат з телятиною-гриль і болгарським перцем,

  • суп-харчо з баранини,

  • жульєн з креветок і мідій,

  • стейк з сьомги під ікорним соусом,

  • сібас, запечений під соусом песто,

  • стейк зі свинини з часниковим соусом,

  • медальйони з яловичини під соусом з чорносливу і вина,

  • баранину під соусом зі сливи,

  • качку під соусом з журавлини,

  • пана-коту з фізалісом.

Велика карта бару містить міцний алкоголь, різні коктейлі, а також європейські та українські вина.

Щовечора з четверга по неділю гості можуть насолодитися звучанням флейти, скрипки, гітари, гармошки, саксофона.

Сайт: scorpion.kiev.ua
Отзывы

Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!