У Дніпровському районі Києва, на проспекті Павла Тичини, розмістився гриль-ресторан «SOLOD levantine grill».
Заклад займає територію в торгово-розважальному центрі «Silver Breezе». У розпорядженні відвідувачів просторий зал з затишними обідніми зонами, місця уздовж довгої барной стойки, а також літній майданчик з мальовничим виглядом. Інтер'єр гриль-ресторану виконаний у традиційному барному стилі - тепла коричнева колірна гама, меблі та оздоблення з натурального дерева, цегляне муровання стін і неонове освітлення.
Меню закладу складається з популярних і авторських страв американської, європейської та японської кухонь.
Акцент зроблено на стравах з м'яса і риби, які готують на грилі:
- шашлик з курки й свинини в лаваші,
- люля-кебаб з телятини або курки з ізраїльськими спеціями,
- курка в соусі «Теріякі»,
- курячі крила-гриль в лаваші,
- стейк з цвітної капусти на тахіні,
- стейки з телятини, індички й курки,
- стейк Рибай,
- стейк з тунця з руколою та чері,
- стейк з лосося,
- дорада-гриль.
Крім цього, у гриль-ресторані подають бургери, стартери, два види комбо-меню, тар-тари, салати, роли, сашимі салати, нігірі, гункани спайсі, десерти. Є моцарела бар.
Серед фірмових страв закладу також відзначають:
- салат з тунцем татакі в апельсиновому соусі,
- салат з копченою качиною грудкою і блакитним сиром,
- гранд бургер «Солод»,
- рол «Сакура» з тунцем,
- тар-тар з лососем, авокадо, імбиром і каперсами,
- малиново-імбирне суфле з м'ятно-лаймовим соусом.
Відвідувачі також можуть замовити ароматні й димні кальяни.
Вечорами часто грають живу музику.