Теплохід «St. Andre» розмістився в Києві, на вулиці Набережно-Хрещатицькій. «St. Andre» являє собою дизайнерський готель-ресторан, який регулярно здійснює прогулянку по Дніпру з історичної частини столиці.
До послуг гостей ресторану просторий бенкетний зал зі сценою й окремим виходом на палубу, який вміщує до 60 персон у форматі бенкету і до 100 запрошених у форматі фуршету.
Також є білий зал-ресторан, місткістю до 25 відвідувачів, літня тераса, паб-ресторан з окремим виходом на корму судна. Елегантний інтер'єр ресторану виконаний у стилі сучасної класики — пісочні й насичені шоколадні відтінки, меблі з натурального дерева, повітряний текстиль, панорамні вікна.
У меню представлені традиційні страви європейської та української кухні - холодні й гарячі закуски, салати, перші й основні страви, страви-гриль, традиційні страви української кулінарії, гарніри, соуси, десерти.
Серед фірмових позицій відзначають:
- свинячу рульку, томлену в пиві з картоплею,
- свинину-гриль в п'яти перцях, запечену з кукурудзою і часником,
- стейк з телятини на кістці з картоплею гратен,
- карамелізовану качину ніжку в ягідному соусі,
- річкову форель, запечену з овочами й креветками у вершковому соусі,
- карпачо з лосося з руколою і соусом «Нісуаз»,
- тигрові креветки «Мао Вай»,
- овочевий крем-суп з курячою грудкою і грісіні,
- салат з теплою телятиною під соусом «Дор Блю»,
- тар-тар зі свіжих овочів з тунцем і авокадо,
- празький торт з шоколадним топінгом.
Спеціально для маленьких гостей у ресторані розроблено окреме дитяче меню.
Барна карта складається з класичних і екзотичних коктейлів, міцного алкоголю, а також містить вина України, Італії, Франції, Німеччини, США, Чилі.