Недалеко від станції метро «Вокзальна» в Солом'янському районі Києва, на вулиці Георгія Кірпи, розмістився один з суші-барів мережі «Суші Майстер».
Основу меню складають популярні страви японської кухні - суші, макі, класичні та гарячі роли. Також у закладі готують страви паназіатської кухні - локшину Удон, рисову локшину і рис з куркою, телятиною, овочами або морепродуктами на вибір.
Серед перших страв тут можна замовити:
Серед перших страв тут можна замовити:
- суп «Том Ям» на кокосовому молоці з креветками, кальмарами й грибами шіїтаке,
- суп з вугром, з куркою або з морепродуктами,
- класичний місо суп,
- вершковий місо суп з лососем.
- салат з креветками, салатом айсберг, авокадо і соусом «Шоу мірін»,
- рол «Суші Майстер» з лососем, крем-сиром і зеленою цибулею,
- рол «Філадельфія Гурман» з вугром, лососем, крем-сиром та ікрою масаго,
- рол «Рейнбоу» з тунцем, лососем, вугром, авокадо, огірком, крем-сиром і крабовим міксом,
- рол «Каліфорнія Де Люкс» з вугром, соусом «Унагі», крем-сиром та ікрою масаго,
- рол «Філадельфія Де Люкс» з лососем, ікрою масаго, авокадо і крем-сиром,
- копчений рол «Фелікс» з лососем і огірком,
- кранч з креветкою в темпурі,
- гарячий рол «Хаманіші» з вугром, соусом «Унагі», кунжутом і сирним соусом,
- гарячий рол «Нініку темпура» з філе тунця і вершковим сиром,
- гарячий рол «Оушен темпура» з лососем, огірком, салатом айсберг, крабовим міксом в клярі.
Для ласунів у суші-барі готують фірмовий чизкейк з полуничним желе та печуть морквяно-горіховий пиріг з морквяно-лимонним желе.
Серед напоїв тут представлені імбирний лимонад, ягідний морс, чай зі смородиною і базиліком, обліпихою і яблуком, а також соки.
У закладах мережі працює власна служба доставляння їжі по місту.