Ресторан T-Bone Prime Beef

T-Bone Prime Beef
5
Київ, вул. Княжий Затон 2/30
5
Все фотографии
Ресторан T-Bone Prime Beef
Київ, вул. Княжий Затон 2/30
Київ, вул. Княжий Затон 2/30
+38 044 499 0977
Позняки
Середній чек: 
$$$$
Опис
Ресторан-м'ясна лавка «T-Bone Prime Beef» зустрічає своїх гостей на вулиці Княжий Затон у Дарницькому районі Києва. Заклад об'єднує формати м'ясної крамниці, де можна придбати свіже фермерське м'ясо, а також ресторан, в якому акцент зроблено на правильно приготовлених стейках. Затишний інтер'єр виконаний у сучасному стилі - тепла бежево-кавова колірна гама, велика кількість меблів і оздоблення з натурального дерева, стіни прикрашені світлинами з історії стейк-культури, а на екранах показують в...

Ресторан-м'ясна лавка «T-Bone Prime Beef» зустрічає своїх гостей на вулиці Княжий Затон у Дарницькому районі Києва.

Заклад об'єднує формати м'ясної крамниці, де можна придбати свіже фермерське м'ясо, а також ресторан, в якому акцент зроблено на правильно приготовлених стейках.

Затишний інтер'єр виконаний у сучасному стилі - тепла бежево-кавова колірна гама, велика кількість меблів і оздоблення з натурального дерева, стіни прикрашені світлинами з історії стейк-культури, а на екранах показують відео з BBQ-фестів в США.

Основу меню ресторану складають стейки різної витримки й ступеня просмажування.

Гості можуть замовити класичні стейки -Томагавк, Рибай, Рибай на кістці, Рибай Твінс, Портерхаус, Тібоун, Клаб, НЬЮ-Йорк і Нью-Йорк Твінс, Торнедос, Шато Філе, Шатобріан, філе медальйон, філе міньйон, філе міньйон прайм.

Також готують альтернативні стейки - ребра для гриля шорт рібс «Топ Чойз», біф кебаб з телятини сухої витримки, стейк Піканья, стейк Сірлоін Бол Тип, стейк Хенгер, стейк скерт Мачете.

Кухарі ресторану також готують салати, бургери, стартери й страви BBQ.

До фірмових позицій крім стейків також відносяться:

  • бургер «Стейкбургер» мармуровою телятиною, беконом, маринованим огірком, томатами, синьою цибулею і соусами «Демігляс» і «Барбекю»,
  • бургер «Великий тато» з котлетою з яловичини з сиром, огірками, томатами, червоною цибулею, салатом ромен і соусом «1000 островів»,
  • салат «Нісуаз» з тунцем, анчоусами й м'яким яйцем,
  • карпачо з яловичини з карамелізованою цибулею,
  • яловичий язик з грибним жульєном,
  • стейк «Особуко» з розмарином, чебрецем під соусом «Демігляс».
У барній карті є кава і кавомікси, асортимент чаю, какао, а також міцний алкоголь, віскі Шотландії та Ірландії, вина Італії, України, Франції, ПАР, Австрії, Німеччини, Австралії, Нової Зеландії, Аргентини.

Меню
Отзывы

Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!