Ресторан-м'ясна лавка «T-Bone Prime Beef» зустрічає своїх гостей на вулиці Княжий Затон у Дарницькому районі Києва.
Заклад об'єднує формати м'ясної крамниці, де можна придбати свіже фермерське м'ясо, а також ресторан, в якому акцент зроблено на правильно приготовлених стейках.
Затишний інтер'єр виконаний у сучасному стилі - тепла бежево-кавова колірна гама, велика кількість меблів і оздоблення з натурального дерева, стіни прикрашені світлинами з історії стейк-культури, а на екранах показують відео з BBQ-фестів в США.
Основу меню ресторану складають стейки різної витримки й ступеня просмажування.
Гості можуть замовити класичні стейки -Томагавк, Рибай, Рибай на кістці, Рибай Твінс, Портерхаус, Тібоун, Клаб, НЬЮ-Йорк і Нью-Йорк Твінс, Торнедос, Шато Філе, Шатобріан, філе медальйон, філе міньйон, філе міньйон прайм.
Також готують альтернативні стейки - ребра для гриля шорт рібс «Топ Чойз», біф кебаб з телятини сухої витримки, стейк Піканья, стейк Сірлоін Бол Тип, стейк Хенгер, стейк скерт Мачете.
Кухарі ресторану також готують салати, бургери, стартери й страви BBQ.
До фірмових позицій крім стейків також відносяться:
- бургер «Стейкбургер» мармуровою телятиною, беконом, маринованим огірком, томатами, синьою цибулею і соусами «Демігляс» і «Барбекю»,
- бургер «Великий тато» з котлетою з яловичини з сиром, огірками, томатами, червоною цибулею, салатом ромен і соусом «1000 островів»,
- салат «Нісуаз» з тунцем, анчоусами й м'яким яйцем,
- карпачо з яловичини з карамелізованою цибулею,
- яловичий язик з грибним жульєном,
- стейк «Особуко» з розмарином, чебрецем під соусом «Демігляс».