На Позняках в Києві, на вулиці Михайла Драгоманова, розмістився ресторан грузинської кухні «Talaveri.Fusion Cuisine».
У розпорядженні відвідувачів просторий основний зал, бенкетний зал, пивний паб, а також віп-кімната зі справжнім каміном, розрахована на невелику компанію гостей, літній майданчик з виноградними лозами й мальовничим виглядом на озеро.
Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні популярних страв грузинської та європейської кухонь. Основний акцент у меню зроблено на стравах з м'яса, птиці та риби, які запікають на мангалі.
Також гостям подають холодні й гарячі закуски, випічку, салати, перші й основні страви, гарніри, оригінальні соуси та десерти.
У барній карті ресторану представлено асортимент міцного алкоголю і коктейлів, розливне і пляшкове пиво, грузинський коньяк, чача, а також вина Грузії та Європи.
Спеціально для маленьких відвідувачів закладу обладнана дитяча ігрова кімната, де працюють аніматори.