В історичній будівлі в центрі Подолу в Києві, на вулиці Петра Сагайдачного, розмістився м'ясний гриль-ресторан «Tarantino grill & wine bar».
До послуг гостей просторе дворівневе приміщення, в якому обладнані два окремі зали, мансарда й тераса, яка працює цілий рік. Затишний інтер'єр у стилі лофт доповнений великою кількістю живої зелені, масивними меблями й оригінальними об'ємними люстрами.
Особливістю інтер'єру вважається камера визрівання для м'яса і дві великі винні шафи зі значною колекцією вин. Акцент у меню зроблено на позиціях з американського й українського м'яса.
Періодично, раз на два місяці, у ресторан запрошують іноземних кухарів, які діляться своїм досвідом. Меню складається з авторських страв європейської та італійської кухонь.
Переважають страви, які запікають на грилі. Гостям готують також салати, закуски, супи, основні страви, тартари, бургери, страви з риби й морепродуктів, гарніри, пасту і різото, десерти.
Серед фірмових позицій відзначають:
- палене олів'є з овочів і м'яса, приготованих на відкритому вогні,
- пасту-салат з пенне й бебі-моцарелою,
- тар-тар з ягняти з теплим зеленим карі й червоною ікрою,
- морського окуня з овочами у вершковому соусі з коренем лотоса,
- стейк «Шатобріан» з американської мармурової яловичини, запечений на деревному вугіллі з грибним соусом,
- ягідно-манговий торт.
У великій винній карті представлено близько півтисячі позицій.
У двох винних шафах вміщується понад трьох тисяч найменувань вина з різних куточків світу.
Часто в ресторані грають живу музику, а для наймолодших відвідувачів проводять кулінарні майстер-класи.