Головна / Каталог закладів у місті Київ / Бар Тартін Бар (Тартін Бар)
Заклад зачинено…
Заклад, який ви шукали на жаль закрито. Але у нас ще багато цікавого.

Бар Тартін Бар (Тартін Бар)

Тартін Бар
2
Київ, вул. Ярославів вал 30/18
2
Все фотографии
Бар Тартін Бар (Тартін Бар)
Київ, вул. Ярославів вал 30/18
Київ, вул. Ярославів вал 30/18
+38 067 536 1877
Золоті ворота
Середній чек: 
$$$$
Опис
У самому серці Києва, на вулиці Ярославів Вал, недалеко від станції метро «Золоті Ворота», гостей зустрічає шоурум «Tartine Bar». Мультиформатний заклад поєднує в собі кафе, пекарню, гастрономічний бар, магазин і ресторан «Maison Tartine», який розмістився на веранді. Лаконічний інтер'єр виконаний у сучасному стилі мінімалізму з елементами еко-декору: сірі й пісочні відтінки, оздоблення з натурального дерева, горщики і ящики з живою зеленню, колесо млина як елемент декору, стелажі з посудом і ...

У самому серці Києва, на вулиці Ярославів Вал, недалеко від станції метро «Золоті Ворота», гостей зустрічає шоурум «Tartine Bar».

Мультиформатний заклад поєднує в собі кафе, пекарню, гастрономічний бар, магазин і ресторан «Maison Tartine», який розмістився на веранді.

Лаконічний інтер'єр виконаний у сучасному стилі мінімалізму з елементами еко-декору: сірі й пісочні відтінки, оздоблення з натурального дерева, горщики і ящики з живою зеленню, колесо млина як елемент декору, стелажі з посудом і кошиками ручної роботи.

Меню містить популярні страви європейської та української кухонь, які готують з натуральних і свіжих фермерських продуктів.

Основу меню становлять відкриті сендвічі Tartine, які готують з куркою, бужениною, ростбіфом, домашньою ковбаскою, оселедцем, лососем й хумусом.

Подають Тартіні на солодовому, білому молочному хлібі, на хлібі-косичці. Гостям представлена різноманітна випічка, риба власного соління, супи, основні страви, м'ясні страви, приготовані за технологією су-вид, пасат, різото.

З-поміж фірмових страв меню відзначають:

  • котлету по-київськи з трюфельним картопляним пюре,
  • лазанью з рагу телятини,
  • філе судака з кремом з цвітної капусти й Горгондзолою,
  • короп з овочами в середземноморському соусі,
  • український борщ з перекрученим салом, часником і міні буханцем хліба,
  • салат з підкопченими херсонськими томатами й соусом з йогурту і руколи.
Для любителів солодкого готують фірмові десерти: фісташково-апельсиновий десерт, пана-коту з лавандою, грушево-карамельний десерт.

В алкогольній карті акцент зроблено на асортименті класичних і авторських коктейлів, серед яких є фірмовий «Tartine» з білим ромом, цитрусовим лікером, лаймом, полуницею і солодкою ватою.

Меню
Отзывы

Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!