У самому серці Києва, на вулиці Ярославів Вал, недалеко від станції метро «Золоті Ворота», гостей зустрічає шоурум «Tartine Bar».
Мультиформатний заклад поєднує в собі кафе, пекарню, гастрономічний бар, магазин і ресторан «Maison Tartine», який розмістився на веранді.
Лаконічний інтер'єр виконаний у сучасному стилі мінімалізму з елементами еко-декору: сірі й пісочні відтінки, оздоблення з натурального дерева, горщики і ящики з живою зеленню, колесо млина як елемент декору, стелажі з посудом і кошиками ручної роботи.
Меню містить популярні страви європейської та української кухонь, які готують з натуральних і свіжих фермерських продуктів.
Основу меню становлять відкриті сендвічі Tartine, які готують з куркою, бужениною, ростбіфом, домашньою ковбаскою, оселедцем, лососем й хумусом.
Подають Тартіні на солодовому, білому молочному хлібі, на хлібі-косичці. Гостям представлена різноманітна випічка, риба власного соління, супи, основні страви, м'ясні страви, приготовані за технологією су-вид, пасат, різото.
З-поміж фірмових страв меню відзначають:
- котлету по-київськи з трюфельним картопляним пюре,
- лазанью з рагу телятини,
- філе судака з кремом з цвітної капусти й Горгондзолою,
- короп з овочами в середземноморському соусі,
- український борщ з перекрученим салом, часником і міні буханцем хліба,
- салат з підкопченими херсонськими томатами й соусом з йогурту і руколи.
В алкогольній карті акцент зроблено на асортименті класичних і авторських коктейлів, серед яких є фірмовий «Tartine» з білим ромом, цитрусовим лікером, лаймом, полуницею і солодкою ватою.