У Печерському районі Києва, на вулиці Драгомирова, розмістився один з концептуальних барів мережі «Tiramisubar Corner».
Дизайнерський інтер'єр бару витриманий у вінтажному стилі з елементами арт-деко - велюрові крісла й невеликі столики, полиці з книгами й вініловими платівками, дзеркала і неонові вивіски.
У меню закладу основний акцент зроблено на тирамісу. Гості можуть замовити класичний, фісташковий, полуничний, лимонний, манговий, дитячий, екзотичний, а також солоний тирамісу зі шматочками бородинского хліба.
Ще однією особливістю бару вважається подача сніданків на протязі всього дня.
У меню представлені яєчня з сосисками на сковороді, фірмовий омлет з коктейльними помідорами й обсмаженими печерицями з цибулею, яйця пашот на подушці з картопляного пюре з пармезаном і трюфельною олією під сирним соусом, вівсяна каша з горіховою гранолою і сухофруктами, круасан за французьким рецептом з маслом і вишневим конфітюром, ліниві вареники й сирники.
Крім того, у барі готують закуски, салати, супи й страви від шефа, гарніри.
Серед коронних страв закладу відзначають:
- райдужну форель під соусом «Кольбер»,
- пасту з лососем, шпинатом під легким вершковим соусом і сиром пармезан,
- курячу грудку з соусом з вершків, томатів, шпинату й пармезану,
- медальйони з телятини з картопляними часточками під винним соусом,
- салат з авокадо, мікс-салатом, томатами, селерою пай і пікантною заправою,
- бургер з телятиною-гриль і сиром чедер на салатному листі зі свіжими овочами.