«Томах» - це мережа суші-барів в столиці, один з яких розмістився на вулиці Архітектора Вербицького в Дарницькому районі Києва.
Заклад зустрічає своїх гостей на другому поверсі торгового центру «New Way».
У меню представлені популярні японські та паназіатські страви. У суші-барі готують роли «Філадельфія», «Каліфорнія», «Дракони», а також макі, футомакі, теплі роли.
Крім цього, відвідувачі можуть замовити нігірі, інарі, гункани, сети для великих компаній, салати, супи, гарячі страви з рису і локшини, страви з морепродуктами й м'ясом, десерти.
Для вегетаріанців передбачено окремий розділ у меню. Овочі, які використовують для приготування страв в суші-барі, вирощують на власній фермі недалеко від Києва.
До фірмових позицій меню закладу відносять:
- «Пінк рол» з вугром, сиром «Філа» і персиком у рожевій соєвій паніровці,
- теплий рол «Два сири» в інарі з сиром «Філа» і вершковим сиром,
- рол «Томаха Sunrise» з гребінцем, сиром «Філа» і лососевою ікрою, обгорнутий у норвезький лосось,
- атлантичний тунець й авокадо,
- рол «Фіал Кунсей» з беконом, копченим лососем і овочами,
- рол у вугрі «Фуджі» з вершковим сиром і овочами,
- рол «Цунамі» з кальмаром фрі, сиром «Філа» й овочами, обгорнутий у лососі,
- рол «Філадельфія» у беконі,
- рол «Філадельфія» класичний,
- рол «Боніто» з лососем, окунем, з сиром філадельфія і зеленою цибулею в стружці тунця,
- рол «Кані Спайс» зі сніговим крабом, сиром філадельфія, огірком і соусом «Спайсі» в стружці тунця,
- рол «Мідорі» з креветками фрі, авокадо, японським майонезом, огірком, салатом фйсберг і соусом «Унагі»,
- рол «Каяссе» з мідіями, огірком, авокадо, кунжутом, зеленою цибулею і соусом «Спайс»,
- рол «Кіото» зі смаженим лососем, огірком, авокадо, зеленою цибулею, кунжутом, японським майонезом і соусом унагі,
- «Торі рол» з копченою куркою, авокадо, болгарським перцем і огірком в кунжуті,
- салат «Унагі сарада» з вугром, огірком, авокадо, масаго, рисом і кунжутом під японським майонезом і соусом «Унагі»,
- суп «Том Ям» з креветкою фрі, яйцем і овочами,
- креветки з бейбі кукурудзою і цукровим горохом в устричному соусі,
- локшину Удон з лососем і морським гребінцем,
- місо-суп з вугром, кунжутом, вакаме і локшиною Фунчоза,
- рис з лососем і кунжутом під соусом Унагі,
- суп «Рамен» з куркою фрі, овочами, яйцем і локшиною Удон,
- смажену курку у фритюрі «Торі фура» з соусом «Спайс»,
- фруктовий рол з сиром, бананом і персиком під ягідним топінгом.
Страви можна замовити з собою, а також оформити доставляння по місту.