У Деснянському районі Києва, на вулиці Милославській, гостей зустрічає один з суші-барів мережі «Томаха».
Заклад міститься на вході в торговий центр «Милославський». Сучасний стильний інтер'єр виконаний у теплих кремових, шоколадних і червоних відтінках. До послуг гостей затишні обідні зони й місця уздовж барної стойки.
Кухарі готують відвідувачам популярні японські та паназіатські страви. Акцент у меню зроблено на ролах. Також тут можна замовити суші, нігірі, гункани, інарі, салати, перші страви, основні страви з м'яса, птиці, морепродуктів і риби, страви з локшиною і рисом, сети для компаній і десерти.
Для вегетаріанців готують страви з овочів, які вирощують на власній фермі під Києвом.
Серед фірмових страв закладу відзначають:
- «Пінк рол» з вугром, сиром «Філа» і персиком у рожевій соєвій паніровці,
- теплий рол «Два сири» в інарі з сиром «Філа» і вершковим сиром,
- рол «Томаха Sunrise» з гребінцем, сиром «Філа» і лососевою ікрою, обгорнутий у норвезький лосось,
- атлантичний тунець й авокадо,
- рол «Фіал Кунсей» з беконом, копченим лососем і овочами,
- рол у вугрі «Фуджі» з вершковим сиром і овочами,
- рол «Цунамі» з кальмаром фрі, сиром «Філа» й овочами, обгорнутий у лососі,
- рол «Філадельфія» у беконі,
- рол «Філадельфія» класичний,
- рол «Боніто» з лососем, окунем, з сиром філадельфія і зеленою цибулею в стружці тунця,
- рол «Кані Спайс» зі сніговим крабом, сиром філадельфія, огірком і соусом «Спайсі» в стружці тунця,
- рол «Мідорі» з креветками фрі, авокадо, японським майонезом, огірком, салатом фйсберг і соусом «Унагі»,
- рол «Каяссе» з мідіями, огірком, авокадо, кунжутом, зеленою цибулею і соусом «Спайс»,
- рол «Кіото» зі смаженим лососем, огірком, авокадо, зеленою цибулею, кунжутом, японським майонезом і соусом унагі,
- «Торі рол» з копченою куркою, авокадо, болгарським перцем і огірком в кунжуті,
- салат «Унагі сарада» з вугром, огірком, авокадо, масаго, рисом і кунжутом під японським майонезом і соусом «Унагі»,
- суп «Том Ям» з креветкою фрі, яйцем і овочами,
- креветки з бейбі кукурудзою і цукровим горохом в устричному соусі,
- локшину Удон з лососем і морським гребінцем,
- місо-суп з вугром, кунжутом, вакаме і локшиною Фунчоза,
- рис з лососем і кунжутом під соусом Унагі,
- суп «Рамен» з куркою фрі, овочами, яйцем і локшиною Удон,
- смажену курку у фритюрі «Торі фура» з соусом «Спайс»,
- фруктовий рол з сиром, бананом і персиком під ягідним топінгом.
Працює власна служба доставляння їжі по місту.