Ресторан «Трактир На Доківській» розмістився в передмісті Києва в селі Коцюбинське.
Затишний інтер'єр просторого залу виконаний у теплих пісочних відтінках і доповнений меблями з натурального дерева світлих порід, м'якими диванами невеликими столиками, яскравими картинами із зображенням пейзажів.
Кухарі закладу спеціалізуються на приготуванні популярних європейських, італійських і українських страв на основі традиційних і авторських рецептів.
У меню є холодні й гарячі закуски, салати, бургери, пасти, різото, піца на тонкому тісті з різними варіантами начинок, супи, основні страви з риби, м'яса, птиці, страви гриль-меню, овочі, гарніри, а також десерти.
До фірмових позицій закладу відносяться:
- карпачо з лосося з лаймовим соусом,
- салат з ростбіфом, печеним перцем і медово-гірчичною заправою,
- домашня бринза, запечена в хрусткому тісті з салатом,
- свинячі ребра, запечені з медом і гірчицею,
- піца «Трактирніка» з пармезаном, лимоном і моцарелою,
- різото з білих грибів з сиром пармезан,
- паста з прошуто і руколою,
- гарбузовий суп з беконом і сметаною,
- форель, запечена з овочами жульєн і лимоном,
- свинина, фарширована маринованими огірками, медом і гірчицею,
- бургер з телятиною, картоплею фрі та соусом «Барбекю»,
- креветки на грилі з соусом «Ананасовий чилі»,
- медальйони зі свинини з сирним соусом з горгондзолою.
У барній карті переважає асортимент міцного алкоголю і коктейлів, розливне і пляшкове пиво.