«Trattoria» - це італійський ресторан, який міститься на території аутлет-містечка «Мануфактура» під Києвом, біля села Ходосіївка.
У розпорядженні гостей просторі зали з затишними обідніми зонами, інтер'єр яких виконаний у стилі сонячної і яскравої Італії. Основу меню закладу складають традиційні італійські страви в авторській інтерпретації шеф-кухаря.
У ранковий час гостям подають різні варіанти комплексних сніданків:
вівсяну кашу з вершками й кешью,
солону вівсянку з пармською шинкою...
«Trattoria» - це італійський ресторан, який міститься на території аутлет-містечка «Мануфактура» під Києвом, біля села Ходосіївка.
У розпорядженні гостей просторі зали з затишними обідніми зонами, інтер'єр яких виконаний у стилі сонячної і яскравої Італії. Основу меню закладу складають традиційні італійські страви в авторській інтерпретації шеф-кухаря.
У ранковий час гостям подають різні варіанти комплексних сніданків:
- вівсяну кашу з вершками й кешью,
- солону вівсянку з пармською шинкою і сиром пармезан,
- кус-кус з вершками,
- класичну яєчню й омлет,
- італійський омлет «Фрітата» з сирами моцарела і пармезан, овочами, салямі й м'ясом,
- креветки, обсмажені в оливковій олії зі спеціями,
- пьядіну з авокадо, сиром фета й омлетом.
До фірмових страв закладу відносяться:
- теляча вирізка «М'ясо по-міланськи» з вершково-винним соусом і печерицями,
- стейк з телятини з розмарином, часником і журавлинним соусом,
- курячий рулет в беконі зі шпинатом,
- гусяча печінка з карамелізованою грушею, ягідним соусом і м'ятою,
- лосось під вершково-винним соусом і томатами чері,
- бурата з томатами чері й соусом песто,
- салат з сиром, грушею й апельсиновою цедрою,
- італійський сільський суп з тушкованою телятиною,
- фетучине з восьминогом і креветками у вершковому соусі,
- різото з пармською шинкою і сиром пармезан,
- піца з білими грибами й телятиною на грилі,
- чизкейк з малиновим соусом.
Барна карта закладу містить міцний алкоголь, пиво, глінтвейн, італійське домашнє червоне і біле вино, червоні, білі та ігристі вина Італії.